ΑΛΒΑΝΙΑ: Οι πρώτες εικόνες από τη σκηνή του FiK 59!

Οι προεργασίες για την υλοποίηση πια του Festivali i Këngës 2020, την 59η κατά σειρά εκδοχή του δημοφιλούς Αλβανικού φεστιβάλ μουσικής, συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς. 

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του Covid-19 και ακριβώς όπως είχε ήδη δεσμευτεί με τις δηλώσεις του το RTSH, το κρατικό κανάλι της Αλβανίας, το φεστιβάλ πρόκειται να διεξαχθεί υπό αυστηρές συνθήκες σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα στη Πλατεία Ιταλίας, στα Τίρανα με κεντρικούς παρουσιαστές τον δημοσιογράφο Bledi Salaj και τη διάσημη ηθοποιό Jonida Vokshi. Σκηνοθέτης θα είναι ο Pali Kuke. Φυσικά, οι περιορισμοί των μέτρων δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μειώσουν τη ποιότητα του φεστιβάλ και γι’ αυτό η ομάδα παραγωγής προσπαθεί και δουλεύει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Eurovision Albania (OGAE Albania) μας δίνει σήμερα τρεις αποκλειστικές φωτογραφίες από τη κατασκευή της σκηνής. Μπορεί να μη καταλαβαίνουμε και πολλά από το πως θα είναι η σκηνή ολοκληρωμένοι αλλά απ’ ότι παρατηρούμε στις φωτογραφίες το πάτωμα αποτελείται πιθανόν LED οθόνες το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχουν γραφικές εικόνες κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων των διαγωνιζόμενων τραγουδιών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επικρατέστερες ημερομηνίες που έχουν διαρρεύσει για τη διεξαγωγή του φετινού φεστιβάλ είναι η 16η, η 17η και η 18η Δεκεμβρίου 2020 ωστόσο καμία από αυτές τις ημερομηνίες δεν είναι επιβεβαιωμένες επισήμως από τον κρατικό φορέα.

Μέχρι τη διεξαγωγή του, μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ τις 26 συμμετοχές του 59ου Festivali i Këngës ενώ παράλληλα μπορείτε να απαντήσετε στο παρακάτω quiz για το πόσο καλά γνωρίζετε τις Αλβανικές συμμετοχές στη Eurovision και να δείτε πόσο καλοί eurofans είστε σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα!

https://ogaegreece.com/archives/83112

Εσείς μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Festivali i Këngës 2020 και γενικότερα με τη συμμετοχή της Αλβανίας στη Eurovision 2021! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ