ΑΛΒΑΝΙΑ: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Festivali i Këngës 2020!

Μόλις εχθές δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από την προετοιμασία και τη κατασκευή της σκηνής του φετινού Festivali i Këngës το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά σε ανοιχτό χώρο και συγκεκριμένα στη πλατεία Ιταλίας στα Τίρανα, χωρίς τη παρουσία κοινού και όλα αυτά για λόγους προστασίας από την πανδημία του Covid-19.

Και οι τρεις βραδιές του φεστιβάλ τραγουδιού της Αλβανίας – όπως είθισται – θα παρουσιαστούν από τον δημοσιογράφο Bledi Salaj και τη διάσημη ηθοποιό Jonida Vokshi ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Pali Kuke.

Σήμερα, Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, επιβεβαιώθηκαν επίσημα οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ που τελικά δεν είναι η 16η, η 17η και η 18η Δεκεμβρίου 2020 όπως αρχικώς είχε διαρρεύσει αλλά οι παρακάτω:

Πρώτη Βραδιά: 21 Δεκεμβρίου 2020

Δεύτερη Βραδιά: 22 Δεκεμβρίου 2020

Τελικός: 23 Δεκεμβρίου 2020 

Υπενθυμίζουμε ότι μεγάλος νικητής του Festivali i Këngës 2020 θα είναι και αυτός που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μπορείτε να θυμηθείτε τις 26 φετινές συμμετοχές ΕΔΩ και να γράψετε στα σχόλια για το ποια από αυτές πιστεύετε πως θα καταφέρει να κερδίσει το εισιτήριο για τη Eurovision.

Εσείς μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Festivali i Këngës 2020 και γενικότερα με τη συμμετοχή της Αλβανίας στη Eurovision 2021! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ