ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Με τον Mads Enggaard στην σκηνή του Ρότερνταμ!

Με τον Δανό παραγωγό Mads Enggaard θα συνεργαστεί και φέτος η αποστολή του Αζερμπαϊτζάν. Μπορεί πέρσι λόγω της υγειονομικής κατάστασης η συνεργασία του με την Efendi να μην ολοκληρώθηκε, οι δύο τους όμως θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία φέτος. Ο Mads θα αναλάβει την on stage εμφάνιση της Efendi και του “Mata Hari” στο Ρότερνταμ.

Mads Enggaard / Photo: Nicolai Dupont

Ποιος είναι ο Mads Enggaard

O Mads Enggaard είναι Δανός παραγωγός, γνωστός στο χώρο της Eurovision. Έχει βρεθεί ως παραγωγός στο Viewing Room τις χρονιές 2014, 2015 και 2017 αλλά και το 2018 στη Eurovision Junior. Έχει αναλάβει σκηνοθετικά τέσσερις συμμετοχές από τη χώρα του το 2004 (Tomas Thordarson / Shame on you), το 2010 (Christina Chanée και Tomas N’evergreen / In a moment like this) το 2018 (Rasmussen / Higher Ground) και το 2019 (Leonora / Love is Forever). To 2019, συνεργάστηκε επίσης επί σκηνής με τον Chingiz και το τραγούδι του “Truth” για λογαριασμό του Αζερμπαϊτζάν.

H Efendi θα εκπροσωπήσει και φέτος τη χώρα της μετά από την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού. Πέρσι ήταν η Cleopatra ενώ φέτος θα μεταμφιεστεί σε “Mata Hari” για τις ανάγκες του τραγουδιού της. Δημιουργοί της φετινής συμμετοχής είναι οι Amy van der Wel, Luuk van Beers, Tony Cornelissen και Josh Earl.

Υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό (Θέσεις 9-17) του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς! 

Το Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision

Azerbaijani flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 2008
  • Συμμετοχές ως 2019: 12
  • Παρούσα στον Τελικό: 11
  • Νίκες: 1 (2011«Running Scared» – Ell & Nikki)
  • Τελευταία θέση: 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Efendi και του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ