ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Δείτε ένα teaser από τη συμμετοχή της Efendi!

Δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ένα πρώτο δείγμα από τη φετινή συμμετοχή της χώρας της φωτιάς στο διαγωνισμό, χωρίς όμως να αποκαλυφθεί ο τίτλος του τραγουδιού. Ερμηνεύτρια είναι η Efendi ( Samira Efendiyeva), ενώ πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα του τραγουδιού. Η επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού θα γίνει τις ερχόμενες μέρες, με πιθανότερη τη 15η Μαρτίου. Συνολικά κατατέθηκαν 229 τραγούδια για τη φετινή χρονιά! Στη διαδικασία συμμετείχαν συνθέτες από το Αζερμπαϊτζάν αλλά και εκτός χώρας.

Μπορείτε να δείτε ένα teaser του τραγουδιού στον παρακάτω σύνδεσμο:

Υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό (Θέσεις 9-17) του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς! 

Το Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision

Azerbaijani flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 2008
  • Συμμετοχές ως 2019: 12
  • Παρούσα στον Τελικό: 11
  • Νίκες: 1 (2011«Running Scared» – Ell & Nikki)
  • Τελευταία θέση: 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Efendi και του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ