ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Ακούστε ένα νέο teaser από το “Mata Hari” της Efendi!

Δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ένα ακόμη δείγμα από τη φετινή συμμετοχή της χώρας της φωτιάς στο διαγωνισμό. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Efendi ( Samira Efendiyeva) τιτλοφορείται “Mata Hari“. H επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί αύριο. Συνολικά κατατέθηκαν 229 τραγούδια για τη φετινή χρονιά! Στη διαδικασία συμμετείχαν συνθέτες από το Αζερμπαϊτζάν αλλά και εκτός χώρας.

Μπορείτε να ακούσετε ένα δείγμα διάρκειας 1:30′ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό (Θέσεις 9-17) του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς! 

Το Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision

Azerbaijani flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 2008
  • Συμμετοχές ως 2019: 12
  • Παρούσα στον Τελικό: 11
  • Νίκες: 1 (2011«Running Scared» – Ell & Nikki)
  • Τελευταία θέση: 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Efendi και του Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision 2021!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πφφ τελικά από όσους έστειλαν τον ίδιο καλλιτέχνη και καλύτερα τραγούδια από περισι είμασταν εμείς και η Ελβετία … δεν μου άρεσε και το κλεοπατρα περισι μου αρέσει πολύ για κάποιο λόγο 😅

  2. Ποτε βγαινουν τα τραγουδια, Μαλτας, Αζερμπαιτζαν,Γεωργιας και Λευορωσιας;
    Ευχαριστω

    • Η Γεωργια βγαινει τωρα το πρωι γυρω στις 12 νομιζω, η Μαλτα το μεσημερι γυρω στις 3 το Αζερμπαιτζαν δεν εχει πει ωρα.
      Η Λευκορωσια δεν εχει πει κατι αλλα ουτε και την αλλη φορα ειχε κανει καποια ανακοινωση πριν βγαλει το τραγουδι. Παντως μεχρι σημερα πρεπει να το στειλει στην EBU δεν ειναι υποχρεωμενοι να το δημοσιευσουν αν δεν θελουν ακομη

    • Γεωργία 14.30 ώρα Ελλάδας, Μάλτα 18.00 ώρα Ελλάδας, Αζερμπαϊτζάν δεν έχει ανακοινωθεί, Λευκορωσία δεν υπάρχει νεότερο για τη συμμετοχή της. Θα υπάρξει άμεσα δημοσίευση των σχετικών άρθρων στη σελίδα μας, μείνετε μαζί μας!

  3. μια απο τα ιδια το κλεοπατρα που εγινε ματα χαρι εμπνευση μηδεν ….. κριμα γιατι το περσινο ηταν οντως ξεχωριστο και ωραιο …..

  4. Έθνικ αλλά πανηγυρτζιδικο
    Θα πάρει βαθμούς από το κοινό από τις επιτροπές μάλλον όχι …και στιχουργικα χάλια…. Ειδικά όσοι λένε για το δικό μας τι άραγε θα πουν γι’αυτό…

    Μια αντιγραφή από το περσινό έκαναν…

  5. Απενοχοποιημένο και ειλικρινές ethnic trash που δεν υποδύεται κάτι άλλο από αυτό που είναι, που προσωπικά το βρίσκω και καλύτερη παραγωγή από το περσινό. Σε αντίθεση με άλλους που στην πραγματικότητα παράγουν το ίδιο υποπροϊόν αλλά υποκρίνονται ότι κάνουν “καλή ποπ” και είναι περισπούδαστοι συνθέτες.

    • Πάλι μπηχτές για την Ελλάδα πετάς? Δε βαρέθηκες? Τέλος πάντων, στα του Αζερμπαϊτζάν, το τραγούδι αν και με δυνατό beat παραμένει μια αντιγραφή του περσινού ενώ και κινησιολογία η Efendi Δεν φαίνεται να το πολύ έχει. Θα εξαρτηθεί από το live Το πως θα τα πάει.

    • Συγγνώμη αλλά αυτό δεν αντέχεται με τίποτα. Απενοχοποιημένο trash ήταν για παράδειγμα η Γιουγκοσλαβία το 1991 με τη Bebi Doll, απενοχοποιημένο trash ήταν το “Cicciolina” στο φινλανδικό προκριματικό με την erika vikman. Δυστυχώς η Efendi παίρνει μάλλον στα σοβαρά τον εθνοποπ αχταρμά της. Μακάρι να μην περάσει καν τελικό (γενικότερα το Αζερμπαιτζάν είναι η πλέον αντιπαθής μου χώρα στο διαγωνισμό). Μόνο οι συμμετοχές τους το 2009 και το 2017 μου άρεσαν κάπως

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ