ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Μέσω του “Una voce per San Marino” o εκπρόσωπος της χώρας για το 2022!

Το SMRTV, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας του κρατιδίου του Αγίου Μαρίνου ανακοίνωσε μέσα από δελτίο τύπου τον τρόπο με τον οποίο θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της χώρας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2022.

Συγκεκριμένα, ένας φεστιβάλ, το “Una voce per San Marino” (“Μια φωνή για τον Άγιο Μαρίνο”) θα είναι ο τρόπος επιλογής. Καμία άλλη πληροφορία δεν έχει γνωστή μέχρι στιγμής.

Έτσι, η Γαληνοτάτη Δημοκρατία του Αγίου Μαρίνου γίνεται η 4η χώρα που αποκαλύπτει τις προθέσεις της μετά τις Γερμανία, Ισραήλ και Ελβετία.

Την τελευταία και μοναδική φορά που ο Άγιος Μαρίνος δεν επέλεξε εσωτερικά τον εκπρόσωπό του για το διαγωνισμό της Eurovision ήταν το 2018 όταν και διοργάνωσε το “1in360”, ένα διαδικτυακό σόου με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Οι Jessika & Jenifer Brening εκπροσώπησαν τότε τη χώρα με το “Who We Are”.

Για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στο διαγωνισμό της Eurovision 2022 ακολουθείτε πιστά το www.ogaegreece.com

[Πηγή: SMRTV]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ