ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Επιστρέφει στη Eurovision το 2022!

Το Μαυροβούνιο επιστρέφει στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2022. Η χώρα της Βαλκανικής Χερσονήσου, αποφάσισε μετά την απόφαση της να αποχωρήσει το 2020 για οικονομικούς λόγους, να επιστρέψει στο διαγωνισμό.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη, αλλά και του τραγουδιού θα δώσει εν ευθέτω χρόνο το RTCG, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας.


Το Μαυροβούνιο στη Eurovision

Συμμετοχές: 11
Πρώτη συμμετοχή: 2007(Stevan Faddy- «Ajde kroči»)
Συμμετοχές στον τελικό: 2
Νίκες: 
Τελευταία θέση: 
Καλύτερη θέση: 13η [2015] Knez – «Adio»)
Βαθμοί στην Ελλάδα: 28
Βαθμοί από Ελλάδα: 0

[Πηγή:esctoday]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαίρομαι όταν επανακάμπτουν χώρες που για διάφορους λόγους απείχαν κατά καιρούς από τον Διαγωνισμό.
    Μουσικά όμως οι συμμετοχές του Μαυροβουνίου μου είναι, στην καλύτερη, αδιάφορες.
    Ξεχωρίζω, μακράν, Igranka και The Real Thing.

  2. Χαιρομαι πολυ με αυτη την επιστροφη!! Την ειχα προβλεψει.. Θελω πισω ολες τις απουσες χωρες και ακομα και επιστροφες χωρων που δεν τα πηγαιναν καλα στον διαγωνισμο (οπως το Μαυροβουνιο) ειναι πολυ χαρμοσυνες.. Απο Μαυροβουνιο ξεχωριζω 2014 και 2015

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ