Πρόταση-έκπληξη της Marseaux για τη Eurovision 2022!

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ήρθε μια πρόταση-έκπληξη για να προστεθεί στις υποψηφιότητες για τη Eurovision 2022… Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες μας, η 20χρονη ανερχόμενη pop-star Marseaux που ανήκει στη Minos EMI κατέθεσε πρόταση στην ΕΡΤ!

H Marseaux δεν ήταν στα ονόματα των καλλιτεχνών που ακούγονταν ως πιθανά για να υποβάλλουν συμμετοχή για το διαγωνισμό. Έτσι, η είδηση έσκασε τις τελευταίες ώρες που εκπνέει η προθεσμία που έχει θέσει η ΕΡΤ, προκαλώντας έκπληξη!

Η πρόταση της νεαρής, ταλαντούχας καλλιτέχνιδας περιλαμβάνει ένα τραγούδι, στο ύφος της Marseaux. Πρόκειται για ένα δυναμικό, σύγχρονο alternative pop τραγούδι με αγγλικό στίχο.

Solmeister/Facebook

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού είναι ενός καλλιτέχνη της νέας γενιάς, στιχουργού, συνθέτη και παραγωγού Solmeister (Μανώλη Σολιδάκη) με μήνυμα για γυναικεία ενδυνάμωση και το κίνημα #metoo.

Έχοντας στο ενεργητικό του hip hop, emo rap και alternative δημιουργίες που έχουν σημαδέψει τους έφηβους και τη νέα γενιά, έχει υπογράψει και τραγούδια του συγκροτήματος Wednesday Night Cypher και της Marseaux με την οποία έχει κάνει εμφανίσεις. O Solmeister έχει γράψει και τους ραπ στίχους του “Deja Vu” που ερμηνεύει η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τη Marseaux.

 

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Yes yes yes
    Ναι ναι ναι
    Την θέλω είναι εκπληκτική σε όλα!!!!!
    Φωνή, ταμπεραμέντο τραγούδια πραγματικά είναι εκρηκτική τραγουδίστρια

  2. Έκπληξη η συμμετοχή της Μαρσο, φοβερή φωνή, μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγούδιου, νέα, δυναμική, θα ήταν πάρα πολύ επιλογή, εάν βέβαια έχει κι ένα ωραίο τραγούδι, κρίμα να μην γίνεται τελικός να ψηφίζουμε εμείς, τώρα θα αποφασίσει μόνο η ερτ..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ