Με δυνατό pop τραγούδι η Joanne για τη Eurovision 2022!

Τικ τοκ…Τικ τοκ… η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2022 φτάνει σήμερα στο τέλος της! Η ΕΡΤ με την ανοιχτή πρόσκληση προς τις ενδιαφερόμενες δισκογραφικές εταιρείες και τους παραγωγούς έθεσε εξαρχής το πλαίσιο των προτάσεων αυτών… Έτσι, οι περισσότερες δισκογραφικές εκμεταλλεύτηκαν όσο χρόνο είχαν για να προτείνουν όσο το δυνατόν ολοκληρωμένες προτάσεις!

Όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, η Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) αποτελεί την πρόταση της Minos EMΙ και αναζητείτο το κατάλληλο τραγούδι. Με ένα δυνατό pop, μοντέρνο με ethnic στοιχεία τραγούδι, λοιπόν, σε αγγλικό στίχο, η ταλαντούχα Joanne και νικήτρια του The Voice από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022. Οι στίχοι του τραγουδιού, όπως πληροφορούμαστε, περιλαμβάνουν ένα σπουδαίο και συγκινητικό μήνυμα ζωής. Η πρόταση ήδη έχει κατατεθεί, ενώ η ομάδα της Joanne ασχολείται με extra λεπτομέρειες ώστε να παρουσιασθεί ακόμα πιο άρτια στη σκηνή του Τορίνο!

Επίσης, στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε αναρτήσει πριν λίγες ημέρες ότι συνεργάζεται στο studio με τους γνώριμούς μας Μιχάλη Τσαουσόπουλο και ARCADE καθώς και τη συνθέτρια και τραγουδίστρια Sarah De Warren. 

Τη στήριξή της στην Joanne εξέφρασε και η Έλενα Παπαρίζου που ήταν coach της μεγάλης νικήτριας του “The Voice of Greece”, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” στην τηλεόραση του Alpha. Υπενθυμίζουμε ότι η 19χρονη Joanne βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των MAD VMA παρουσιάζοντας το single της “Twist In My Sobriety” μέσα από μια εντυπωσιακή & sexy εμφάνιση, σε ένα special ντουέτο με την number one Έλενα Παπαρίζου.

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] H Joanne (Ιωάννα Γεωργακοπούλου) αποτελεί και αυτή πρόταση της Minos EMΙ. Με ένα δυνατό pop, μοντέρνο με ethnic στοιχεία τραγούδι, λοιπόν, σε αγγλικό στίχο, η ταλαντούχα Joanne και νικήτρια του The Voice από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, διεκδικεί την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022. Οι στίχοι του τραγουδιού, όπως πληροφορούμαστε, περιλαμβάνουν ένα σπουδαίο και συγκινητικό μήνυμα ζωής. Η πρόταση ήδη έχει κατατεθεί, ενώ η ομάδα της Joanne ασχολείται με extra λεπτομέρειες ώστε να παρουσιασθεί ακόμα πιο άρτια στη σκηνή του Τορίνο! Επίσης, στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε αναρτήσει πριν λίγες ημέρες ότι συνεργάζεται στο studio με τους γνώριμούς μας Μιχάλη Τσαουσόπουλο και ARCADE καθώς και τη συνθέτρια και τραγουδίστρια Sarah De Warren.  […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ