Πρόταση για τη Eurovision 2022 και από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου!

H δέκατη θέση που έφερε η Στεφανία στον φετινό διαγωνισμό και η επιτυχία που βιώνουν οι νικητές Måneskin έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών καλλιτεχνών αλλά και δισκογραφικών εταιριών οι οποίοι/οποίες στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης της ΕΡΤ πολλοί καλλιτέχνες και διάφορες δισκογραφικές εταιρίες έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους για τον διαγωνισμό του 2022, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Τορίνο της Ιταλίας τον ερχόμενο Μάη.

Η καταληκτική προθεσμία είναι σήμερα Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και η ΕΡΤ έχει στα χέρια της ήδη ένα μεγάλο υλικό για να επεξεργαστεί. 

Λίγο πριν την εκπνοή της μία ακόμη πληροφορία έφτασε στα… “γραφεία” του OGAE Greece η οποία θέλει έναν ιδιαίτερα αγαπητό στους eurofans καλλιτέχνη και μάλιστα με εμπειρία στον συγκεκριμένο διαγωνισμό να καταθέτει τη δική του πρόταση στην ελληνική ραδιοτηλεόραση. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος στο ρόστερ της MINOS EMI αποφάσισε να καταθέσει στην ΕΡΤ μια δυναμική μπαλάντα με την οποία ο ίδιος ευελπιστεί να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έχει ήδη συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision τρεις φορές, όλες εκπροσωπώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Κύπρο. Η πρώτη ήταν το 1996, η δεύτερη το 2002 (ως μέλος των ΟΝΕ) και η τρίτη το 2005. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του Χριστοφόρου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Το 2020, μαζί με τους ΟΝΕ και πάλι μαζί με την MINOS EMI, είχαν καταθέσει τραγούδι-πρόταση για τον διαγωνισμό του 2020.

Πως θα σας φαινόταν μια ενδεχόμενη επιστροφή του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον διαγωνισμό;

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2022!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσα ονόματα παιδιά, θα ήθελα να δω τόσο πολύ ένα ωραίο σόου εθνικό τελικό. Μακάρι!

  2. Προσωπικά το βρίσκω σαν τη χειρότερη επιλογή.
    Πήγε ήδη τρεις φορες για την Κύπρο και είναι αρκετές.
    Στα 45 του να πάει για ποιο λόγο; Αναζητά απεγνωσμένα δημοσιότητα ο Χριστοφόρου εδώ και δυο χρόνια, κακό το managing που τον περιβάλλει, λάθος σύμβουλοι και βεβιασμένες κινήσεις.
    Για τον διαγωνισμό είναι αδιάφορος και ξαναζεσταμένο φαί. τόσα νέα φρέσκα παιδιά θα διαγωνιστούν. Ας τους δώσουμε χώρο και ευκαιρίες. Αυτό θέλει η νέα γιουροβίζιον.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ