Υποψήφιος για τη Eurovision 2022 ο Ηλίας Κόζας!

Μια ημέρα έμεινε για να μπορέσουν όσοι καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να καταθέσουν την πρότασή τους στην ΕΡΤ για την Ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2022! Ο Ηλίας Κόζας, που με τους Koza Mostra και τον Αγάθωνα Ιακωβίδη εκπροσώπησε το 2013 την Ελλάδα με το “Alcohol is free” φτάνοντας στην 6η θέση (4η θέση στο televoting), διεκδικεί για άλλη μια φορά τη συμμετοχή του στη σκηνή της Eurovision.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, κατέθεσε την πρότασή του στην ΕΡΤ η οποία περιλαμβάνει τρία τραγούδια. Τα δύο από αυτά φέρουν στη σύνθεση την υπογραφή του Ηλία Κόζα, ενώ το τρίτο έχει γίνει σε συνεργασία με Σουηδούς συνθέτες και παραγωγούς, που έχουν δουλέψει με Κ-pop συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση με ένα δυνατό team από καταξιωμένα άτομα του χώρου.

Το ύφος των τραγουδιών; Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, και τα τρία τραγούδια έχουν ύφος ξεσηκωτικό, καθηλωτικό και πάνω απ’όλα…χορευτικό! 

O ιδιαίτερα δυναμικός και αγαπητός στους eurofans Ηλίας Κόζας, που είχε ως βασικό του project όλα αυτά τα χρόνια τους koza mostra και μετά από επιτυχημένες εμφανίσεις σε συναυλίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και σε συνεργασίες με μουσικούς της διεθνής σκηνής, φαίνεται ότι επιθυμεί μια επιστροφή στο διαγωνισμό για να ξεσηκώσει και πάλι το ευρωπαϊκό κοινό..

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ