Digital Ray Records και Spicy Music καταθέτουν τις προτάσεις τους για τη Eurovision 2022!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, το ενδιαφέρον πολλών καλλιτεχνών και δισκογραφικών εταιρειών έχει προκαλέσει η ανοιχτή πρόσκληση της ΕΡΤ για υποβολή συμμετοχής για την Eurovision 2022. Στη διαδικασία από ό,τι φαίνεται δε διστάζουν να συμμετάσχουν και καλλιτέχνες πέραν των γνωστών δισκογραφικών εταιρειών με πολύ θέληση και πίστη στη δουλειά τους.

Η πρόταση της Spicy Music! 

Ακόμη ένας φιλόδοξος καλλιτέχνης που έχει προσεγγίσει την ΕΡΤ για τον διαγωνισμό της Eurovision είναι ο Jimmy Sion, τον οποίον μπορεί να γνωρίσαμε οι περισσότεροι μέσα από το πρόσφατο talent show “House of Fame”, στο οποίο τερμάτισε δεύτερος, αλλά ο ίδιος μετρά ήδη χιλιόμετρα στον χώρο της μουσικής. Άνετος στη σκηνή, έμπειρος με τις live εμφανίσεις και με πολύ πάθος, o Jimmy Sion – με καταγωγή από τη Νάξο και τα Κουφονήσια – θέλει να πραγματοποιήσει το τεράστιο όνειρό του, να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision!

 Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πηγές του OGAE Greece ο Sion έχει καταθέσει δύο υποψήφια τραγούδια στην ΕΡΤ, αμφότερα σε αγγλικό στίχο. Το ένα είναι σε electronic pop ρυθμούς ενώ το δεύτερο είναι μια πολύ δυναμική μπαλάντα.

Ο OGAE Greece ήρθε σε επικοινωνία με την ομάδα του Jimmy Sion η οποία επιβεβαίωσε την είδηση περιγράφοντας:

Πάντα ήθελε να πάει ο Jimmy στη Eurovision. Είναι ένα απ’ τα όνειρά του και τους στόχους του. Μας έχει αποκαλύψει πολλές ιδέες για σκηνικά που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στον διαγωνισμό. Μπορεί να φτάσει την Ελλάδα πολύ ψηλά κάνοντας όλη την Ευρώπη να περάσει καλά και να της μείνει αξέχαστη η εμφάνιση μας!»

Η Digital Ray Records προτείνει Kianna! 

Η Κωνσταντίνα Ζέρβα, που ακούει στο καλλιτεχνικό όνομα Kianna, είναι μια ανερχόμενη τραγουδίστρια της pop σκηνής. Η Kianna γεννήθηκε στην Καλαμάτα και έδειξε από μικρή ηλικία την αγάπη της για τη μουσική. Όλα ξεκίνησαν όταν σε μια σχολική γιορτή ανακάλυψε ότι είχε έφεση στο τραγούδι.

Στην ηλικία των 16 λοιπόν ξεκίνησε μαθήματα στο ωδείο της Καλαμάτας και έπειτα στην Αθήνα παρακολούθησε μαθήματα στο Fame Studio και τη σχολή του Θεοφάνους, όπου διδάχτηκε σολφέζ θεωρία, μουσική σκηνική παρουσία, θέατρο και χορό. Το 2014 συμμετείχε στο The Voice όπου έφτασε έως τη φάση των «Battles». Το 2016 συμμετείχε στο μουσικό show του ΑΝΤ1 Rising Star.

Η Kianna μας αποκάλυψε ότι η πρόταση της προς την ΕΡΤ για τη Eurovision 2022 είναι ένα κομμάτι με αγγλικό στίχο το οποίο είναι Electro Dance με Disco και Techno επιρροές και το υπογράφει η Beyond Music. Με πολύ Μαντόνα style γενικά, όπως λέει η ίδια, το κομμάτι αυτό ήταν μέσα στα τραγούδια του δίσκου της που ετοιμάζει και θα βγει κοντά στα Χριστούγεννα.

H Kianna δήλωσε στο ogaegreece.com αναφορικά με τη συμμετοχή της στη διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ:

Είναι κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου και τώρα που συμβαίνει στ´ αλήθεια νομίζω δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Και μόνο που θα είμαι υποψήφια με κάνει παρά πολύ χαρούμενη γιατί ξέρω ότι έρχομαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο μου… ό,τι και να γίνει τελικά…

Η Eurovision πάνω από όλα είναι μια γιορτή της μουσικής και αποτελεί κίνητρο για νέους ανθρώπους… χαιρόμαστε ιδιαίτερα που νέοι καλλιτέχνες βρίσκουν ευκαιρία για έμπνευση και δημιουργία… ευχόμαστε πραγματικά καλή επιτυχία!

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2022!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ