Επανένωση για τις t.A.T.u. μετά από 11 χρόνια!

Φωτογραφία: YouTube

Το πολύ επιτυχημένο μουσικό ντουέτο, οι Ρωσίδες t.A.T.u., μετά από 11 χρόνια “χωρισμού”, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην μουσική σκηνή!

Πιο συγκεκριμένα, η Lena Katina και η Julia Volkova, ανακοίνωσαν σε ξεχωριστά βίντεο στο επίσημο κανάλι των t.A.T.u. στο YouTube, ότι το συγκρότημα ενώθηκε ξανά και πως ετοιμάζει νέα τραγούδια για το 2022!

Οι t.A.T.u. εκπροσώπησαν την Ρωσία το 2003 με το τραγούδι “Ne ver’, ne boisia“, όπου κατέλαβαν την τρίτη θέση, μετά από μία ψηφοφορία – θρίλερ! Την χρονιά εκείνη, πρώτη τερμάτισε η Τουρκία, με την Sertab Erener και το “Everyway that I Can”, και δεύτερο το Βέλγιο, με τους Urban Trad και το “Sanomi”. Τις τρεις πρώτες χώρες χώρισαν μόνο 4 βαθμοί.

Η ιστορία τους στην Eurovision δεν τελειώνει όμως εδώ. Το 2009 εμφανίστηκαν ως μέρος του interval act του Α’ ημιτελικού, όπου και τραγούδησαν το κορυφαίο hit τους, “Not Gonna Get Us“. Τους συνόδευε η Ρωσική Στρατιωτική Χορωδία Alexandrov Ensemble. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός του 2009 διοργανώθηκε στην Μόσχα.

Θα θέλατε να τις ξαναδείτε να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, δεδομένης της επανένωσής τους; Απαντήστε μας στα σχόλια παρακάτω!


Η ιστορία της Ρωσίας στην Eurovision με μια ματιά!

  • Συμμετοχές: 23.
  • Πρώτη συμμετοχή: 1994 (Youddiph – Vechni stranik(Вечный странник) – 9η θέση στον τελικό – 70 βαθμοί).
  • Νίκες: 2008 (Dima Bilan – Believe – 1η θέση στον τελικό – 272 βαθμοί).
  • Χειρότερη θέση: 2018 (Julia Samoylova – I won’t break – NQ).
  • Περσινή συμμετοχή: Manizha – Russian Woman – 9η θέση στον τελικό – 204 βαθμοί.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με την συμμετοχή της Ρωσίας στην Eurovision 2022!

Πηγή άρθρου: escbubble.com

Χρυσούλα Γκανά
Χρυσούλα Γκανά
Κάτοικος Βρυξελλών, δικηγόρος στο επάγγελμα, με ειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και στους διεθνείς οργανισμούς. Ούσα στην καρδιά της Ευρώπης, λατρεύω τα ταξίδια, τις βόλτες, τις συναυλίες και το clubbing, ωστόσο στον ελεύθερο μου χρόνο, βλέπω (και μεταφράζω) τουρκικά σήριαλ και Netflix. Με τον διαγωνισμό ασχολούμαι ανελλιπώς από το 2005, καθώς για εμένα η Eurovision είναι η προσωπική μου γιατρειά, με ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο και με κάνει να νιώθω υπέροχα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ