Έτοιμη η πρόταση της Panik για τη Eurovision 2022!

Πλησιάζει η ημερομηνία της προθεσμίας που έχει θέσει η ΕΡΤ για την υποβολή συμμετοχών για τη Eurovision 2022. Μόλις τέσσερις μέρες μας χωρίζουν από τις 10 Οκτωβρίου και οι διεργασίες για την εκπροσώπηση της χώρας μας κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Αυτό που είχε υπάρξει ως πληροφόρηση μας την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ότι κανένας ακόμα από όσους ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα ότι επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην ερχόμενη Eurovision δεν είχε υποβάλει επίσημα τη συμμετοχή του! Καθώς η ΕΡΤ, σύμφωνα με την ανοιχτή δημόσια πρόσκλησή της, είχε θέσει ως προϋπόθεση οι προτάσεις που θα κατατεθούν να είναι ολοκληρωμένες και να υπάρχει και ομάδα που θα τις πλαισιώνει, φαίνεται ότι αυτό έχει καθυστερήσει την κατάθεση των συμμετοχών για να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να είναι όσο το δυνατόν άρτιες.

STOLAR (@stolarmusic) | Twitter
Jay Stolar

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του OGAE Greece, η πρόταση της Panik Records προς την ΕΡΤ είναι έτοιμη και είναι – φυσικά – η Evangelia!. Η όμορφη καλλιτέχνης, που παγκοσμίως εκπροσωπείται από την Sony Music Germany, έχει παραγωγό τον Jay Stolar, έναν άνθρωπο με σπουδαίες μουσικές γνώσεις και συνεργασίες με διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι Camila Cabello, Aloe Blacc και G-Easy.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η πρόταση της Panik περιλαμβάνει τρία τραγούδια, όλα με ερμηνεύτρια την Evangelia. Η παραγωγή τους έχει ολοκληρωθεί – και μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε έχουν ήδη γυριστεί και τα τρία βιντεοκλίπ και ετοιμαστεί οι αντίστοιχες χορογραφίες. Η δημιουργική και υποστηρικτική ομάδα που θα πλαισιώσει την Evangelia, εφόσον επιλεγεί, είναι επίσης έτοιμη. Έτσι, η πρόταση της Panik Records φαίνεται ότι είναι ολοκληρωμένη και πλήρης σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα που είχε θέσει η ΕΡΤ στη δημόσια πρόσκλησή της.

Το ύφος των τραγουδιών είναι στο γνώριμο ύφος των ήδη επιτυχημένων τραγουδιών της Evangelia, αλλά ταυτόχρονα και διαφορετικά! Ο συνδυασμός της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής και του μοντέρνου pop, μαζί με το πάντρεμα του ελληνικού και αγγλικού στίχου, είναι αυτό που θα τα χαρακτηρίζει.

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Forum, ένα forum  ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Panik και την Evangelia!!!
    Δείχνουν να έχουν δυνατό χαρτί, αναμένουμε!!!! <3
    Καλή τύχη στην Ελλάδα μας και συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για την όλη προσπάθεια!

  2. Μπράβο για τον επαγγελματισμό και τα γρήγορα αντανακλαστικά για την επόμενη Eurovision τόσο στην ΕΡΤ όσο και στην εν λόγω δισκογραφική.
    Φαίνεται ότι οι κανόνες της ΕΡΤ “χωρίζουν την ήρα από το σιτάρι”.
    Ελπίζω στο καλύτερο αποτέλεσμα. Και μακάρι να ανακοινωθεί η συμμετοχή μας μέχρι τέλος του μήνα. Χρειάζεται αρκετό promo η κάθε συμμετοχή πλέον ήδη από το χειμώνα κι όχι από τον Απρίλιο.

    Όσον αφορά την Evangelia μου αρέσει αρκετά ως μουσική πρόταση. Θεωρώ ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα αρκετά φρέσκο. Ευτυχώς δεν θυμίζει το έθνικ της δεκαετίας ’00 ή κόπια τύπου αφροντίζιακ.

    👍

  3. Το καλο με τα τραγουδια της ειναι οτι εχουν ελληνικο στοιχειο χωρις να θυμιζουν σε τιποτα δεκαετια 00s.
    Μπορει να παει αρκετα καλα.

  4. Διάβασα ότι ο Νίκος Γκάνος θα υποβάλλει και αυτός πρόταση. Βέβαια άργησε λίγο να πάει….γιατί τα τελευταία χρόνια χάθηκε …

    Από όλα τα ονόματα και μόνο ως όνομα χωρίς να έχω ακούσει τραγούδι που είναι και το σημαντικότερο, θα προτιμούσα την Καλομοίρα

    Βέβαια όλα αυτά μόνο κρίνοντας ως όνομα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ