Η Καλομοίρα συνεργάζεται με τον Mohombi για τη Eurovision 2022;

Kalomira Mohombi Greece Eurovision 2022

Καθώς βρισκόμαστε πέντε ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας που έχει θέσει η ΕΡΤ για την υποβολή συμμετοχών για τη Eurovision 2022, οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες βρίσκονται σε εντατική προετοιμασία για την κατάθεση της πρότασής τους.

Αυτό που είχε υπάρξει ως πληροφόρηση μας την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ότι κανένας ακόμα από όσους ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα ότι επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην ερχόμενη Eurovision δεν είχε υποβάλει επίσημα τη συμμετοχή του! Καθώς η ΕΡΤ, σύμφωνα με την ανοιχτή δημόσια πρόσκλησή της, είχε θέσει προϋπόθεση οι προτάσεις που θα κατατεθούν να είναι ολοκληρωμένες και να υπάρχει και ομάδα που θα τις πλαισιώνει, φαίνεται ότι αυτό έχει καθυστερήσει την κατάθεση των συμμετοχών για να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να είναι όσο το δυνατόν άρτιες.

Από τα πρώτα ονόματα που είχαμε πληροφορίες ότι ενδιαφερόταν για ένα comeback στο διαγωνισμό ήταν αυτό της Καλομοίρας (Heaven music). Μάλιστα, η αγαπημένη εκπρόσωπός μας στη Eurovision 2008 είχε βρεθεί στην Αθήνα και έκανε συναντήσεις σχετικά με τη δυνατότητα κατάθεσης πρότασης, αλλά και συνομιλίες με ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά το διαγωνισμό. Μάλιστα υπήρξε πρόταση και σε γνωστό συνθέτη μεγάλων επιτυχιών της Eurovision, τόσο με Ελλάδα όσο και με Κύπρο.

Αυτό, όμως, που έσκασε ως είδηση τις τελευταίες ώρες είναι η αποκάλυψη της συνεργασίας της Καλομοίρας με γνωστό συνθέτη από τη Σουηδία. Ο Mohombi, λοιπόν, σε ανάρτησή του στο προσωπικό λογαριασμό του στο instagram αποκάλυψε ότι είναι στο studio στην Αθήνα με την Καλομοίρα και την ομάδα τους και ηχογραφούν τραγούδια! Μένει να δούμε εάν πρόκειται για τραγούδια που θα αφορούν στη συμμετοχή της Καλομοίρας στη διαδικασία εκπροσώπησης της Ελλάδας στη Eurovision 2022, καθώς δεν επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα από την εταιρεία της και η Καλομοίρα βρίσκεται καθημερινά στο studio για να ηχογραφήσει διάφορα τραγούδια.

O Mohombi, που έχει βραβευθεί με Grammy και έχει συνεργαστεί με γνωστά ονόματα, όπως o Pitbull, o Arash, o Crish Brown κ.α., έχει προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision τρεις φορές  μέσω του Melodifestivalen, αρχής γενομένης από το 2005 ως ντουέτο με τον αδελφό του, τους Avalon (Big Up – αποκλείστηκε), το 2019 (Hello – 5η θέση στον τελικό) και το 2020 (Winners – 12η θέση στον τελικό). Ο αφρο-Σουηδός καλλιτέχνης δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς εμφανίστηκε στα MAD Video Music Awards στην Αθήνα το 2011, ερμηνεύοντας μαζί με την Κατερίνα Στικούδη μια εκδοχή του τραγουδιού του Coconut Tree (Coconut Tree Make Me Stay).

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Forum, ένα forum  ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ