Μια ακόμα συμμετοχή στη Eurovision επιθυμεί η Stefania!

Η εκπρόσωπος μας στη Eurovision 2022 Stefania βρίσκεται στην Αθήνα για ένα event και μίλησε στην κάμερα της καθημερινής εκπομπής του MEGA “Πάμε Δανάη”!

H γλυκιά Stefania που κατάφερε με τη συμμετοχή της “Last Dance” να βάλει και πάλι την Ελλάδα στο TOP-10 της Eurovision, μετά από 8 χρόνια, εξέφρασε στην ρεπόρτερ της εκπομπής την θέλησή της να λάβει ξανά μέρος στο διαγωνισμό: “Θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά όχι τώρα… ίσως σε 3 χρόνια, δεν ξέρω…“.

 

Κάτι το οποίο η Stefania είχε επιθυμία από την πρώτη στιγμή, όπως είχε δηλώσει με νόημα και στην κάμερα του OGAE Greece κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Αθήνας αμέσως μετά την επιτυχία στο Ρότερνταμ… Αυτός δεν ήταν ο τελευταίος χορός, είχε πει, και εξομολογήθηκε ότι θα το ήθελε πάρα πολύ να την ξαναδούμε στη σκηνή της Eurovision, αναζητώντας εκείνη τη στιγμή και τη γνώμη του Δημήτρη Κοντόπουλου…

Επίσης, η Stefania δήλωσε ενθουσιασμένη με το ρόλο της παρουσιάστριας στο show της Ολλανδικής Τηλεόρασης “KIDS TOP 20”, και αποκάλυψε ότι το μόνο άγχος της στο ρόλο αυτό είναι να μην έχει κάτι να πει στην κάμερα… Η παρουσίαση μιας εκπομπής και στην Ελληνική τηλεόραση, με κόνσεπτ σαν το “The Voice” θα την ενδιέφερε πολύ, όπως είπε.

Όταν ερωτήθηκε τι γνώμη έχει για δύο από τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022, της Καλομοίρας και του good job nicky, η Stefania απάντησε: “Είμαι fan της Καλομοίρας, ο good job nicky έχει πολύ ωραία φωνή… όποιος και να πάει, καλό είναι!”

good job nicky – Kalomira

“Το μεγάλο όνειρό μου είναι να γίνω γνωστή και σε άλλες χώρες”, απάντησε η Stefania σε σχετική ερώτηση, ωστόσο σημείωσε ότι “ο κόσμος ακούει τα τραγούδια μου και με αγαπάει και αυτό είναι το σημαντικό”!

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της σε επερχόμενα μεγάλα events όπως είναι το MADWALK και το Het Grote Songfestivalfeest 2021, στο οποίο θα συμμετάσχουν γνωστά ονόματα της Eurovision, όπως η Loreen, η Netta, η Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα από το χώρο της Eurovision!

Πηγή: Πάμε Δανάη/MEGA/msn.com

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ