ΙΣΡΑΗΛ: Έχει βγει η τελική τετράδα!

Ολοκληρώθηκε σήμερα η βιντεοσκόπηση των επεισοδίων του X Factor La’Erovizion, μέσα από το οποίο θα βγει ο εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Γιουροβίζιον 2022. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 7 Ιουλίου και σήμερα επιλέχτηκε η τελική τετράδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα euromix.co.il. Ένας από τους 4 καλλιτέχνες θα ταξιδέψει στην Ιταλία τον ερχόμενο Μάιο.

Όλα έτοιμα για την προβολή του σόου

Όλα τα επεισόδια έχουν βιντεοσκοπηθεί, από τις οντισιόν μέχρι και την ημιτελική φάση. Η προβολή αυτών των επεισοδίων θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει από το κανάλι Reshet 13. Ο τελικός θα προβληθεί τον Ιανουάριο σε ζωντανή μετάδοση, όπου θα επιλεγεί τόσο ο εκπρόσωπος όσο και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροωπήσει το Ισραήλ στη Γιουροβίζιον 2022.

Η τελική τετράδα

Από πληροφορίες που αντλήθηκαν από άτομα που παρευρέθησαν στα γυρίσματα του X Factor La’Erovizion, οι 4 καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Ιανουαρίου είναι πολλά υποσχόμενοι. Δόθηκαν, μάλιστα, κάποιες γενικές πληροφορίες γι’ αυτούς:

  • 2 είναι άντρες και 2 είναι γυναίκες
  • 3 από τους καλλιτέχνες έχουν συμμετάσχει ξανά σε μουσικά ριάλιτι σόου
  • ηλικιακά είναι μεταξύ 20 και 30 ετών
  • 3 από τους καλλιτέχνες προέρχονται από τον χώρο της ποπ μουσικής

Μείνετε στον OGAE Greece για την ενημέρωσή σας σχετικά με την επιλογή του εκπροσώπου του Ισραήλ.

πηγή: euromix.co.il

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ