ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Οι Intelligent Music Project στη Eurovision 2022;

O Ronnie Romero είναι ο frontman των Intelligent Music Project

Κι ενώ περιμέναμε να μάθουμε νέα για τον εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στη Eurovision 2022 από τις ζυμώσεις του πρόσφατου summer camp στο Primorsko, μια συνέντευξη ανατρέπει απρόσμενα το σκηνικό: Η ροκ μπάντα Intelligent Music Project δηλώνει ότι η συμφωνία με το κανάλι BNT είναι στις τελευταίες διαπραγματεύσεις!

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Dr Milen Vrabevski, εμπνευτής των Intelligent Music Project έδωσε συνέντευξη στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Plovdiv λέγοντας τα εξής:

“Το κορυφαίο νέο που μοιράζομαι μαζί σας σε αυτόν τον σταθμό είναι ότι έχουμε επιλεγεί για να εκπροσωπήσουμε τη Βουλγαρία στη Eurovision στην Ιταλία. Έχουμε δουλέψει την ιδέα με το BNT εδώ και λίγους μήνες. Ψάχνοντας για τη φωνή, σκεφτήκαμε ότι μια ομάδα διεθνών σταρ στο Βουλγάρικο project θα κάνει μεγαλύτερη εντύπωση και θα φέρει πολύ περισσότερες ψήφους από μια αμιγώς Βουλγάρικη ομάδα. Το σχεδιάζουμε με νέα οπτική.“

Milen Vrabevski

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση και η δημοσιογράφος Antonia Popova ρώτησε εάν πρόκειται για την τελική απόφαση του BNT. O Vraberski απάντησε: “Ελπίζω ότι είναι οριστικό. Την επόμενη εβδομάδα υπογράφουμε συμβόλαια με το BNT.”

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “INTELLIGENT MUSIC PROJECT”

O Βούλγαρος Milen Vrabevski είναι από τις πιο σημαντικές μορφές στη μουσική σκηνή της γειτονικής χώρας. Είναι συνθέτης, μουσικός παραγωγός, λάτρης της ροκ και ιδιοκτήτης της εταιρίας «Intelligent Music». Δημιούργησε το «Intelligent Music Project» το 2012 ως μια ροκ μπάντα με σύνθεση που αλλάζει διαρκώς, μέσα από μια σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που εναλλάσσονται. Χαρακτηριστικά, κατά καιρούς έχουμε δει στο γκρουπ να συμπράτουν ο Simon Phillips (Toto), ο John Payne (Asia), ο Carl Sentance (Nazareth), ο John Lawton (Uriah Heep), ο Bobby Rondineli (Black Sabbath), ο Richard Grisman (RiverHound) και ο Todd Sucherman (Styx).

Ο πιο πρόσφατος frontman είναι ο Ronnie Romero, από το Σαντιάγκο της Χιλής. Ο Romero το 2014 ίδρυσε μαζί με τον κιθαρίστα Tony Hernando στη Μαδρίτη το συγκρότημα «Lords of Black». Το 2015 ήταν στο πλευρό του τον Ritchie Blackmore στην αναβίωση του θρυλικού συγκροτήματος «Rainbow», ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ υπηρετώντας το σε όλες τις εκδοχές του.

O θρυλικός John Lawton των Uriah Heep συνεργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με τους Intelligent Music Project. O Lawton πέρασε πρόσφατα στην αθανασία (29 Ιουνίου 2021), στα 74 του χρόνια.

Όπως φαίνεται, η τεράστια επιτυχία των Måneskin στη Eurovision κάνει πολλές χώρες να σκεφτούν προς τη ροκ κατεύθυνση για τις επιλογές τους. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις υπογραμμίζοντας ότι μέχρι στιγμής το κρατικό κανάλι BNT δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από τα παραπάνω.

[Πηγή: BNR]


Mείνετε συντονισμένοι στον OGAEGreece.com για ό,τι νεότερο προκύψει σχετικά με την εκπροσώπηση της Βουλγαρίας στη Eurovision 2022!

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ