ΒΕΛΓΙΟ: Με τον Jérémie Makiese στη Eurovision 2022!

Jeremie Makiese
Πηγή : Ingrid Otto

Το γαλλόφωνο κανάλι του Βελγίου RTBF ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ότι ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2022 θα είναι ο Jérémie Makiese. 

Όπως σας είχαμε ήδη πει στο προηγούμενο άρθρο μας, η γαλλόφωνη τηλεόραση του Βελγίου έμεινε για πέμπτη συνεχόμενη φορά πιστή στην τακτική της να επιλέγει καλλιτέχνη που έχει λάβει μέρος στο The Voice.

Ποιος είναι ο Jérémie Makiese

O Jérémie Makiese ανδείχθηκε μεγάλος νικητής της τελευταίας έκδοσης του The Voice Belgique που ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2021 κερδίζοντας με 53 %.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο των Βρυξελλών. Από πολύ μικρός ανακάλυψε την αγάπη του για τη μουσική ότεν άρχισε να τραγουδάει gospel στην παιδική χορωδία της εκκλησίας που πήγαινε μαζί με την οικογένειά του.

Ο 20χρονος Jérémie σπουδάζει γεωλογία και ο ελεύθερος του χρόνος αφιερώνεται στις δύο μεγάλες του αγάπες, τη μουσική και το ποδόσφαιρο. Αγαπημένα του μουσικά είδη είναι η soul και η rNb.

Το τραγούδι αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα. Όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βελγίου έχει ήδη μια ιδέα για το τραγούδι αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Πώς σας φαίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης της Eurovision 2022; Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να είναι το τραγούδι του Βελγίου προκειμένου να κερδίσει μία πολύ καλή θέση στον διαγωνισμό ; Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα σχόλια σας!

Μείνετε συντονισμένοι στον Ogae Greece για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του Βελγίου στη Eurovision 2022. 

Πηγή : rtbf.be

 

Χρήστος Φάβιος
Χρήστος Φάβιος
Απόφοιτος του μεταπτυχιακού Εργασιακής και Οργανωσιακής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Βρυξελλών, recruiter και φανατικός με την Eurovision εδώ και δύο δεκαετίες. Αγαπώ να παρακολουθώ ταινίες, θέατρο και αθλητικές διοργανώσεις, να ταξιδεύω και να γράφω στίχους και ποιήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ