“Το Mucho Calor το είχαμε σκεφτεί για τη Eurovision”!

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται η Φετινή μας εκπρόσωπος στη Eurovision, Stefania. Ήδη η Stefania ετοιμάζεται για την επίσημη κυκλοφορία του επόμενου της single με τίτλο “Mucho Calor” το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 25 Ιουνίου. Την ίδια ημέρα, η Stefania θα εμφανιστεί στα MAD VMA Awards 2021 στα οποία είναι και υποψήφια. Την βραδιά των βραβείων η Stefania θα βρεθεί και επί σκηνής μαζί με τον Archolekas (Last Dance) αλλά και σε ένα ντουέτο έκπληξη με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Επίσης θα παρουσιάσει επί σκηνής και το next summer hit της “Mucho Calor“.

Το Mucho Calor το είχαμε σκεφτεί για Eurovision

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Stefania το νέο της τραγούδι ήταν από τα υποψήφια τραγούδια για να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision. Τελικά, η ίδια μαζί με την ομάδα της ήθελαν κάτι διαφορετικό για φέτος και έτσι αποφάσισαν να συμμετάσχουν με το “Last Dance“. Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα την δήλωση της καλλιτέχνιδας τόσο για το νέο της τραγούδι αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Και η Έλενα Τσαγκρινού στα VMA 2021

Τελειωμό δεν έχουν οι eurostars από τα φετινά MAD VMA 2021. Η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το “El Diablo” θα βρεθεί και αυτή στη γιορτή της μουσικής. Στη σκηνή δε θα είναι μόνη της, αφού θα συνεργαστεί με τον  Δημήτρη Ταταράκη. Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στο στούντιο για να ηχογραφήσουν μαζί το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Η Ζωή Συνεχίζεται“. Το τραγούδι είναι σε μουσική των Δημήτρη Κοντόπουλο και ARCADE και σε στίχους του Γιάννη Δόξα.

Η Destiny συναντάει τη Stefania

Στη χθεσινή εκπομπή του SKAIΚαλό Μεσημεράκι” με τον Νίκο Μουτσινά, εμφανίστηκε η φετινή εκπρόσωπος της Μάλτας Destiny. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ερμήνευσε τη συμμετοχή της “Je me Casse” ενώ αποκάλυψε ότι είναι και η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας. Επίσης, δήλωσε χαρούμενη που κατάφερε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision μετά από δύο χρόνια. Τα σχέδια της μετά τη Eurovision έχουν να κάνουν τόσο με την ηχογράφηση νέων τραγουδιών όσο και με συναυλίες στα πλαίσια κάποιου tour. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, “εισέβαλε” στην εκπομπή η Stefania ξαφνιάζοντας πραγματικά τόσο την ίδια την Destiny όσο και τον παρουσιαστή της εκπομπής.

Η Efendi στα MAD VMA 2021

Η χώρα μας αποτελεί πόλο έλξης των φετινών εκπροσώπων της Eurovision αφού στη χώρα μας βρέθηκε ακόμη μία καλλονή του φετινού διαγωνισμού. Η Efendi, η εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν με το “Mata Hari” βρίσκεται και αυτή για πρώτη φορά στη χώρα μας για να εμφανιστεί στα MAD VMA Awards 2021. Στα πλαίσια της προώθησης του τραγουδιού της, βρέθηκε στην εκπομπή του OPENΕυτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούριου. Όπως δήλωσε η ίδια, κατάφερε να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision μετά από συνολικά επτά χρόνια προσπαθειών. Την βραδιά των βραβείων θα εμφανιστεί επί σκηνής με την Josephine, το όνομα της οποίας ακούγεται έντονα τα τελευταία χρόνια για το διαγωνισμό της Eurovision.

Μείνετε με το ogaegreece.com για όλα τα νέα της Eurovision!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ