ΙΤΑΛΙΑ: Η ζωντανή εμφάνιση των Måneskin στο ‘Lotta på Liseberg’!

Φωτογραφία: TV4

Οι Måneskin βρέθηκαν χθες το βράδυ (20/6) στο “Lotta på Liseberg”, ένα event που γίνεται κάθε καλοκαίρι στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας. Το event λαμβάνει χώρα στο μεγάλο λούνα παρκ Liseberg, το 3ο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της Ευρώπης, και μεταδίδεται ζωντανά από τη Σουηδική τηλεόραση. Το παρουσιάζει η Lotta Engberg, η οποία εκπροσώπησε τη Σουηδία στη Eurovision 1987.

Εκεί τραγούδησαν πρώτα τη μεγάλη τους επιτυχία “Ι wanna be your slave” που σαρώνει στα charts και στη συνέχεια το νικητήριο της Eurovision 2021 “Zitti e buoni”. Τους απόλαυσαν μόνο 500 τυχεροί θεατές, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της πανδημίας που ισχύουν στη χώρα.

Νωρίτερα, το συγκρότημα είχε την ευκαιρία να τριγυρίσει στους πανέμορφους χώρους του πάρκου Liseberg και να μπει στο κλίμα του χώρου. Επέλξαν για την εμφάνισή τους αυτή ροζ ρούχα, με δερμάτινα κόκκινα λουριά φορεμένα κατάσαρκα. Ο Damiano φόρεσε ροζ tweed σακάκι με ξέφτια στα τελειώματα, ταιραστό ροζ σορτσάκι και ορειβατικές μπότες. Όπως έγραψαν και στον λογαριασμό τους στο Instagram, φαίνεται ότι εμπνεύστηκαν από το ‘μαλλί της γριάς’ που συναντάμε παντού σε τέτοια λούνα παρκ.

ΜΑΚΕ UP ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΚΙΕ TUTORIALS

Νωρίτερα, το συγκρότημα πέρασε μια βόλτα από την Ολλανδία και συνάντησε τη Nikkie Tutorials. Μίλησαν για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, τα σχέδιά τους για τα επόμενα βήματα, το νέο τους άλμπουμ ‘Teatro d’ ira’ και πολλά άλλα. Στο τέλος η Nikkie έκανε το makeup του Damiano, χαρίζοντάς του ένα εντυπωσιακό smokey eye look.

Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Ρήνα Κωνσταντοπούλου
Μοριακή βιολόγος και παρ' ολίγον μουσικός. Ασχολούμαι με τη Eurovision από παιδάκι και τη λατρεύω τόσο για τη μουσική όσο και για όσα πρεσβεύει ο αγαπημένος μας διαγωνισμός: ειρήνη, αποδοχή, κατανόηση, αγάπη. /////// Studied music, only to become a molecular biologist. I have been involved with Eurovision since I was a child and I love it both for the music and for what our beloved contest stands for: peace, acceptance, understanding, love.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Pretty in pink! Πολύ χαρμόσυνο το γεγονός πως νικητές της αγαπημένης μας Γιουροβίζιον έχουν τόσο θερμή ανταπόκριση πανευρωπαϊκά. Να προσθέσω στο πολύ ωραίο άρθρο ότι κατά τη διάρκεια του happening τους απονεμήθηκε χρυσός δίσκος για το νικητήριο τραγούδι στη Σουηδία. Το δεύτερο τραγούδι μπήκε ήδη στο top ten των UK charts! Γίνονται επίσης πολλές συζητήσεις για τον επικείμενο μάνατζερ του συγκροτήματος. Σίγουρα πάντως έχουν στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω τους και δικαίως. Η performance του τελικού προσεγγίζει μέσα σε ένα μόλις μήνα τα 60 εκατομμύρια views. Star quality και πολύ ταλέντο, υπέροχα τραγούδια και στίχοι με βάθος και ευαισθησία (ακούστε το coraline και θα καταλάβετε), απολαυστικά cover, frontman με τη λάμψη ενός Freddie, στιλάτοι και πανέμορφοι, το μέλλον τους ανήκει. Μπράβο στο κοινό της Ευρώπης για την επιλογή. Αποδείχτηκε πως οι τηλεθεατές έχουν τέλειο γούστο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ