OGAE Greece: Φέρνουμε τη Eurovision… στο “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος”! [VIDEO]

Καθώς βαδίζουμε προς την ημέρα που θα μάθουμε το νικητή της Eurovision 2021, o OGAE Greece θέλοντας να προβάλλει ακόμα περισσότερο το διαγωνισμό συμμετείχε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ “O Πιο Αδύναμος Κρίκος”!

Το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, έχοντας όλο αυτό το διάστημα αναπτύξει πολλαπλές δραστηριότητες (όσο οι συνθήκες το επέτρεψαν…) προκειμένου να στηρίξει το θεσμό, αποφάσισε με μέλη του να συμμετάσχει, κατόπιν πρόσκλησης από την παραγωγή, στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής!

Αύριο Σάββατο, λοιπόν, στις 18.40 “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος” αποκτά άρωμα Eurovision και 8 μέλη του OGAE Greece θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ερωτήσεις, αλλά και το καυστικό χιούμορ του Τάσου Τρύφωνος, ο οποίος είναι και δεινός Eurofan!

Όλες οι ερωτήσεις έχουν θέμα τους τη Eurovision και οι οκτώ τολμηροί παίκτες του OGAE Greece, o Γιάννης, ο Στέλιος, η Λουκία, η Ρήνα, ο Στέφανος, ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Τίμος θα προσπαθήσουν να αντεπεξέλθουν στην πίεση του χρόνου και να απαντήσουν σωστά! Ένας «αιχμηρός» παρουσιαστής που δεν χαρίζεται σε κανέναν και αμέτρητες απαντήσεις και ατάκες μας περιμένουν αύριο! Για κάποιους είναι εύκολο να απαντήσουν, για κάποιους άλλους αποδεικνύεται μεγάλη περιπέτεια. Ποιος θα πάει στον τελικό και ποιος θα είναι Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος;

Πριν δούμε, λοιπόν, τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021, βλέπουμε και διασκεδάζουμε με το “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος – Eurovision edition”!

Αυτός ο “Αδύναμος Κρίκος” παίρνει… douze points!

Δείτε το Trailer:

 

Ο OGAE Greece ευχαριστεί θερμά την παραγωγή του τηλεπαιχνιδιού και τον ΣΚΑΪ και ιδιαίτερα τον κ. Τάσο Τρύφωνος για την ιδιαίτερη τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν και να συμμετάσχουμε!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ