Η εμφάνιση της Stefania στο “Your Face Sounds Familiar”!

Πριν από λίγο, η Stefania, η γλυκύτατη δεκαοχτάχρονη εκπρόσωπός μας εμφανίστηκε στην ψυχαγωγική εκπομπή μεταμορφώσεων που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ANT1, το “Your Face Sounds Familiar“. Ερμήνευσε μια ακουστική εκδοχή της φετινής συμμετοχής της χώρας μας, του “Last Dance“, με τη συνοδεία στο πιάνου του δημιουργού του κομματιού, Δημήτρη Κοντόπουλου.

Δείτε την εμφάνιση της Stefania από την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

Όλα πλέον είναι έτοιμα για την ελληνική αποστολή και την πρώτη της τεχνική πρόβα, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 10 Μαΐου στη 13:00 το μεσημέρι. Το κλίμα στις τάξεις της ελληνικής αποστολής είναι αισιόδοξο μετά και την ολοκλήρωση των stand-in rehearsals, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Η Stefania έχει ήδη φτάσει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας με στόχο να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τη χώρα μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί 4η στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική αποστολή και τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλή!! Το βίντεο έχει την ίδια καλή ποιότητα με αυτό που ακούσαμε στην τηλεόραση γιατί κυκλοφορεί και ένα άλλο βίντεο στο YT με μέτρια ώς κακή ποιότητα ήχου.
    Νομίζω το μοναδικό στοίχημα πλέον είναι η σκηνική παρουσία και ας ελπίσουμε ο Φωκάς να μην απογοητεύσει, βλ. Demy…

    • Συμφωνώ σε όλα μαζί σου εκτός από το σχόλιο για την περίπτωση του 2017. Μόνο ο Φωκάς δε με απογοήτευσε τότε. Το τραγούδι, ναι. Η Demy, επίσης. Ο Φωκάς τότε πιστεύω μας “έσωσε” από έναν ενδεχόμενο αποκλεισμό.

      • Συμφωνω με αυτό που λες γιατί αμα θυμάστε καλά ο φωκας είχε σχεδιάσει την σκηνική παρουσια της demy να είναι πανω σε μια κούνια και να είναι παραμυθένια όλο το στήσιμο αλλά στις πρόβες stand in rehearsal δεν μπόρεσαν οι διοργανωτές να κρεμάσουν την κούνια με αποτέλεσμα τελυαταια στιγμη να προλάβει να σχεδιάσει κάτι άλλο ο φωκας έτσι ακούστηκε εγώ θυμάμαι τώρα ψέματα ή αλήθεια δεν ξερω

    • την ειδες να χορευει ταυτοχρονα με το τραγουδι και εισαι σιγουρος οτι θα αποδωσει καλα ταυτοχρονα με κινηση και τραγουδι; μην κρινεις απ τα πιανο βερσιον..

      • Καλά ισχύει αυτό με μια χειρότερη σκηνική παρουσία θα είχαμε αποκλειστεί.
        Να σε πληροφορήσω ότι το έχει κάνει( χορό και τραγούδι) το 2016 σε ηλικία 14 χρονών με μεγάλη επιτυχία.

  2. Καταπληκτική φωνή , συμπαθέστατη κοπέλα ! Της αξίζει μια θέση στη δεκάδα .

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ