ΑΦΙΕΡΩΜΑ: “Die For You: η συμμετοχή που τα άλλαξε όλα!”[VIDEO]

Ο Μάϊος αυτός έχει κάτι ιδιαίτερο για τις ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision… 20 χρόνια πριν οι Antique (Έλενα Παπαρίζου και Νίκος Παναγιωτίδης) άνοιξαν το δρόμο για να αποκτήσει η διοργάνωση και πάλι στην Ελλάδα υψηλή τηλεθέαση. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί το λόγο για όλους τους νέους fans που ακολουθούν πλέον το διαγωνισμό. Το προηγούμενο μήνα δουλέψαμε για ένα αφιέρωμα που εξιστορεί τα πάντα!

Δείτε το βίντεο:

Στους δημιουργούς της επιτυχίας, το Νίκο Τερζή και τον Αντώνη Παππά, την Έλενα Παπαρίζου και το Νίκο Παναγιωτίδη αφιερώνουμε αυτό το βίντεο και τους ευχαριστούμε γιατί άνοιξαν το δρόμο προς την επιτυχία, το πρώτο ελληνικό βραβείο! – OGAE Greece

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ όμορφο το βίντεο!!!!
    Συγχαρητήρια σε όλους σας και φυσικά στους πρωταγωνιστές του 2001!

  2. Συγχαρητήρια για το βίντεο!!! Περιμένουμε κι άλλα με άλλες συμμετοχές μας!!!

  3. Τι να πει κανείς για την καλύτερη συμμετοχή της Ελλάδας ως σήμερα στον διαγωνίσμο;
    Για μένα αύτο είναι το πράγματικο βραβείο μας.2 παιδία που βγήκαν χώρις προμο χώρις φάντασμαγορικο σόου χωρίς τίποτα κ κατάφεραν να φτασουν στην 3η θέση αβίαστα.Αν η Ελλάδα τότε ασχολουνταν λίγο με τον διαγωνισμό θα έιχαμε κέρδισει άνετα.
    Για μένα έχει ιδιαίτερη άξια αυτή η συμμέτοχη καθώς ηταν η πρώτη Eurovision που είδα(τυχαία κιόλας)κ είχα κ την απορία γιατι δεν το ήξερα αυτο το σόου αφου ως χώρα πάμε καλα(που να’ξερα).

  4. Τί υπέροχες αναμνήσεις παιδιά!!! Μπράβο για το αφιέρωμα. Για μένα αυτό το τραγούδι έπρεπε να ήταν το βραβείο της χρονιάς εκείνης.

  5. απο τους καλυτερους διαγωνισμους το 2001!!ελλάδα,ισπανία,ισραηλ,σλοβενία,γαλλία συμμετοχές αξεπεραστες ολες μια κ μία….οσο για την πρωτιά μια θλιβερη μετριοτητα που με εκανε να συνειδητοποιησω οτι με την εισοδο των πρωην ανατολικων χωρων αλλάζει ο διαγωνισμος προς το χειροτερο κ δυστυχως επαληθευτηκα με νικες τυπου ναουμοβα κ αζερμπαιτζαν,,,

  6. Εδω θα σας στο χαλασω λιγο. Ναι, φυσικα ηταν σημαντικη στιγμη γιατι εδωσε τεραστια ωθηση να τα δει η ΕΡΤ αλλιως τα πραγματα. Ομως αυτη τη μαζικη υστερια ποτε δεν την καταλαβα. Μια φθηνη μελωδια και πολυ κακοι στιχοι.

    • Δεν έχεις άδικο . Πιο πολύ έγινε θρύλος για το επίτευγμα και την αλλαγή που επέφερε . Και φυσικά το υπέρλαμπρο άστρο της Παπαρίζου η οποία εξελίχθηκε σε σπουδαία τραγουδίστρια . Χάρηκα για την Τρίτη θέση και για όσα ακολούθησαν . Όμως αν κέρδιζε θα ήταν ένα μέτριο βραβείο όπως ήταν και το επίσης μέτριο που κέρδισε .

    • Το «Κάθισα και σκέφτηκα» είναι ευφυές και, κάθε φορά που ακούω να το λέει κάποιος σε συζήτηση ή το λέω εγώ, αυτομάτως παίζει η μελωδία και κάνω τη χ-ει-ρογραφία στο κεφάλι μου. Λίγα λόγια για τον στίχο, λοιπόν, παρακαλώ. Κάποια ιερά πράγματα δεν τα αγγίζουμε! Σεβασμός!

  7. Θυμάμαι τότε ήμουν δεκαεννιά χρόνων και αναρωτιόμουν … μα το ίδιο τραγούδι ακούω εγώ κι όλοι οι υπόλοιποι που έχουν τρελαθεί ;πολύ υπερεκτιμημένο , όπως και το qele qele, το fairytale, και αλλά . Βέβαια του χρωστάμε την αλλαγή της στάσης της ΕΡΤ , στο άλλο άκρο βέβαια . Και την Παπαριζου φυσικά .

  8. Αχ αυτό με την διαφήμιση της αγελαδίτσας την επόμενη χρόνια το είχα ξεχάσει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ