EUROVISION 2021: Δεύτερη πρόβα Ιταλίας!

Tελευταία μέρα προβών η σημερινή και τη σκυτάλη παίρνουν οι BIG5 καθώς και η διοργανώτρια χώρα. Πρώτη για την δεύτερη τεχνική της πρόβα, η Ιταλία με τους Måneskin. 

Αν και πολύ νωρίς το πρωί, το ιταλικό συγκρότημα μας δείχνει πώς μεταφέρεται μια συναυλία στη σκηνή της Eurovision με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κάμερα ακολουθεί το Damiano (τραγουδιστής) καθώς εξέρχεται από τα παρασκήνια και παίρνει τη θέση του στη σκηνή. Εκεί συναντά τη Victoria (μπάσο) και τον Thomas (κιθάρα) με την κάμερα να εστιάζει στην αλληλεπίδραση του τραγουδιστή με αυτούς. Ο Ήθαν (ντραμς) βρίσκεται σε ένα βάθρο ψηλά στο κέντρο της σκηνής. Χρωματισμοί σε άσπρο, μαύρο και κόκκινο δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα ρούχα τους διαφορετικά από την πρώτη πρόβα, σε χρωματισμό μεταλλικό του χαλκού μα ασημένια τρουκς. Ο Damiano είναι γυμνός από τη μέσα και πάνω με το χαρακτηριστικό τσόκερ στο λαιμό.

Ο Damiano φωνητικά αρκετά καλός και το ίδιο είναι η επαφή του με την κάμερα. Αρκετά μακρινά πλάνα σήμερα, όχι όλα επιτυχημένα. Στη γέφυρα του κομματιού βλέπουμε τη Victoria στο σόλο της, ενώ προς το τέλος οι εναλλαγές των πλάνων γίνονται πιο έντονες. Σίγουρα, μια από τις αξιομνημόνευτες παραστάσεις στη σκηνή του Ahoy arena. Η Ιταλία ήρθε αποφασισμένη για να συνεχίσει τα καλά της αποτελέσματα στο διαγωνισμό.

Αισθητά βελτιωμένη η δεύτερη πρόβα, με τα πλάνα αυτή τη φορά να εξυπηρετούν απόλυτα το σκοπό τους. Και με την τρίτη τους προσπάθεια, έβαλαν στην κυριολεξία φωτιά στη σκηνή. Πυροτεχνήματα, εφέ φωτιάς και μια πύρινή βροχή συνθέτουν ένα αξιομνημόνευτο οπτικό αποτέλεσμα για την ολοκλήρωση της ιταλικής παρουσίασης.

EBU / ANDRES PUTTING

EBU / ANDRES PUTTING

Πώς σας φαίνεται η δεύτερη πρόβα της Ιταλίας; Θα καταφέρουν οι Måneskin να πετύχουν μία θέση στην δεκάδα του Μεγάλου Τελικού;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

[Πηγή φωτογραφίας: EBU / ANDRES PUTTING]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους θεωρώ κακή και ανέμπνευστη απομίμηση των μεγάλων ονομάτων του glam Rock. Σε καμία περίπτωση αυτό που παρουσίασαν στην πρώτη τους πρόβα δεν δικαιολογεί την εκτόξευση στα στοιχήματα. Σε μια θολή χρόνια χωρίς το προφανές φαβορί, κάποιοι πιάνονται αοο όπου μπορούν να πιαστούν για να πιστέψουν ότι βρήκαν τον νικητή.

    • Συμφωνώ . Θεωρώ πως το τηλεοπτικό κοινό δε θα ψήφιζε μαζικά μια ροκ παρουσία σε τέτοιο βαθμό που να την αναδείξει και νικήτρια . Όσο για τις επιτροπές θα δώσουν βαθμούς γιατί είναι Ιταλία αλλά και πάλι δε νομίζω να είναι στις πρώτες επιλογές των επιτροπών. Νομίζω πως τα στοιχήματα βασίζονται περισσότερο στο γεγονός πως η Ιταλία τα τελευταία χρόνια ήταν στις πρώτες θέσεις. Αλλά αν δε κατάφεραν να νικήσουν το 2019 σιγά μη νικήσουν με αυτό…

      • Βέβαια κάτω από το βίντεο τους γράφουν μόνο θετικά σχόλια, ότι τους θέλουν νικητές και ότι θα ψηφίσουν ,αλλά λογικά θα λένε ψέματα!!!

      • Καταρχάς μιλάς σαν να μην έχει υπάρξει ροκ νικητής στην ιστορία του θεσμού και μάλιστα και μια απ’ της ευρύτερες νίκες στην μέχρι τότε ιστορία του θεσμού ήταν ροκ. Όσο για τις επιτροπές, η Ιταλία είναι από τις πιο αδικημένες χώρες από τις κριτικές επιτροπές σταθερά, με αποκορύφωμα την απίστευτη αδικία του 15 οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάς για εύνοια.
        Η Ιταλία θα κερδίσει. Το κλιπ της δεύτερης πρόβας είναι απλά απίστευτο, μιλάμε με διαφορά για τους πιο χαρισματικούς performers της φετινής γιουροβιζον, γεμίζουν την σκηνή μόνο με το ταλέντο τους χωρίς να χρειάζονται περιττά τεχνάσματα. Οι μπαλάντες θα αλληλοεξουδετερωθούν, η Μάλτα ποτέ δεν ήταν για νίκη οπότε και μένει η Ιταλία με ένα 100% επάξιο νικητήριο τραγούδι.

  2. Η Ιταλία έχει το μομεντουμ φέτος, αν και δεν είναι αρκετό για να κερδίσει. Είναι το μόνο ροκ τραγούδι της βραδιάς ( μαζί με τη Φινλανδία που δεν έχει εντυπωσιάσει ως χώρα ) σε αντίθεση με τις πολλές μπαλάντες ή τα 3 φαβορί με γαλλικό στοιχείο ( γλώσσα και τίτλο για τη Μάλτα).
    Υπάρχει και ο σίφουνας Κύπρος και Ισλανδία που απειλούν με αξιώσεις.
    Υπάρχουν δυο περιπτώσεις:
    Να δοθεί η νίκη στην Ιταλία επειδή έχει αδικηθεί τα τελευταία χρόνια ( 2015,2017, 2018,2019 θα μπορούσε να κερδίσει ενδεχομένως) ή να της στερηθεί καθώς η Ιταλία δεν είναι έτοιμη να διοργανώσει για διάφορους λόγους.
    Όλα είναι στον αέρα, αλλά είναι ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, δίνοντας πολύ περισσότερες πιθανότητες στη Γαλλία λόγω πολιτικής.

    • Λόγω υπέροχου τραγουδιού, και ερμηνεύτριας, όχι λόγω πολιτικής! Αντίθετα η Ιταλία είναι άκρως υπερεκτιμημένη, φέτος!!!

    • Αν δεν ήταν το καθηλωτικό, one woman show, τραγούδι της Γαλλίας,που σε πάει πίσω στην πραγματική Eurovision θα ήταν το μεγάλο φαβορί,πολύ θετικό ότι είναι και τα δύο τραγούδια στην μητρική τους γλώσσα,όχι άλλο αγγλικό στίχο, κατά τα άλλα έπιασε πεντάδα η Κύπρος στα στοιχήματα με ένα αδιάφορο κομμάτι με πολύ καλή stage παρουσίαση όμως

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ