Δείτε την εμφάνιση της Stefania στο “Pre-Party ES 2021”!

Η Stefania μας χάρισε μια ακόμα απίθανη ερμηνεία του “Last Dance“, της ελληνικής συμμετοχής στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Μέσα από το επίσημο κανάλι στο YouTube του eurovision-spain μεταδόθηκε η εμφάνιση της γλυκιάς εκπροσώπου μας στο “Pre-Party ES 2021”.

Στο ίδιο στούντιο, όπως και στην πρώτη της ζωντανή εμφάνιση στην εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ “Το καλύτερό μας Πάσχα”, η Στεφανία ξεδίπλωσε το ταλέντο της και χάρισε μια στιβαρή ερμηνεία σε μια ακουστική εκδοχή του “Last Dance” με τη συνοδεία πιάνου.

Δείτε την ακουστική εκδοχή του “Last Dance” από τη Stefania στο παρακάτω βίντεο:

Όλα πλέον είναι έτοιμα για την ελληνική αποστολή, η οποία ετοιμάζεται για την αναχώρησή της για την Ολλανδία και την πρώτη της τεχνική πρόβα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου στη 13:00 το μεσημέρι. Το κλίμα στις τάξεις της ελληνικής αποστολής είναι αισιόδοξο μετά και την ολοκλήρωση των stand-in rehearsals, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί 4η στο δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο www.ogaegreece.com για όλα τα νέα σχετικά με την Ελληνική αποστολή και τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Μπράβο Μπράβο καλή Επιτυχία με τά καλυτερα αποτελέσματα 🌸🌸🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸

  2. Η κοπέλα έχει πολύ ωραία χροιά και τεχνική στην φωνή της. Ομολογώ όμως ότι εδώ έχουν φτιαχτεί κάπως οι ανάσες, όπως λίγο πολύ και στις άλλες αποστολές, δεν μου φαίνεται όμως να υπάρχει autotune . Αυτό είναι το θέμα με τις pre-recored εμφανίσεις, ότι μπορείς να τις φτιάξεις έστω λίγο. Δεν αμφιβάλλω όμως ότι θα το αποδώσει μια χαρά στο live, εξάλλου το έχει αποδείξει και σε ηλικία 14 χρονών βγάζοντας την κορώνα του kisses and dancing χορεύοντας παράλληλα. Για εμένα το μόνο στοίχημα είναι το “staging”, αφού και φωνή έχει και φωτογενής είναι! Αν δουλέψει και το staging αξίζει ένα καλό πλασάρισμα, ή εκτός και αν θυμηθούν-ειδικά οι επιτροπές- ότι είναι η ελληνική συμμετοχή και όχι η σουηδική ή η συμμετοχή της Μάλτας…
    Κοντός ψαλμός, καλή επιτυχία θα ευχηθώ!!!

  3. Τα καλύτερα φωνητικά ΜΑΚΡΑΝ στον φετινό διαγωνισμό έχουν η Μάλτα, η Γαλλία, η Ελλάδα και η Ελβετία.

  4. Ποιος ειναι υπευθυνος για αυτα τα βιντεο; Ωραια σκεψη να κανουν μια acoustic version, αλλα ας την κυκλοφορουσαν ετσι, ως acoustic version, οχι ως δυο ” λαιβ ” performances. Οκ στην εκπομπη της Ερτ, αλλα να κανεις τοσο κακο playback στο ισπανικο παρτυ ειναι λιγο fail. Και κοροιδευαμε την Αζερα μετα. Δεν καταλαβαινω τον λογο, γιατι τοσο autotune, γιατι τοσες διορθωσεις, γιατι τοσο ψευτικο; Καντε εκει μια κανονικη performance, ας το τραγουδουσε κανονικα η Στεφανια, και ας μην ειναι αψεγαδιαστο, πιο πολυ θα το εκτιμουσαν ολοι. Δεν υπαρχει λογος κανεις να κατσει να δει τη Στεφανια να κανει κακο lipsyncing δυο φορες πανω απο ενα πιανο.
    Ανυπομονω για την εμφανιση στο your face sounds familiar γιατι ξερω οτι θα ναι μια χαρα, καθως η Στεφανια εχει πολυ ωραια φωνη και κακως της τα κανουν ολα αυτα, την ομαδα κατηγορω που εχει μεινει λιγο πισω. Αυτα τα εκαναν δεκα χρονια πριν.

  5. Πόαο δύσκολο είναι να κάνεις ένα play back με στοιχειώδη φυσικότητα;

  6. Κατι μου λέει πως ενω ως τώρα μας έχουν λιγο στην απ’εξω μόλις αρχίσουν οι πρόβες θα κανουμε το μπαμ με την καλή εννοια κ αυτο με χαροποιεί ιδιαιτερως.
    Κατανοώ πως μετά απο μια κακή δεκαετία ολοι ειναι επιφυλακτικοι(κ εμείς οι ίδιοι άλλωστε) αλλα αυτό που παίρνω σαν αίσθηση ειναι πως θα είμαστε κάπως σαν τους Keiino που ένω η πλειοψηφία έλεγε πως με το ζόρι θα περάσει τελικό και αν,κατέληξε να κέρδίσει τον τελικό στο κοινό.Καλή επιτυχία στην Στεφανία η οποία θεώρω πως αν το διαχειριστεί σωστά εχει πολλά να δώσει στο μέλλον.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ