Δείτε τη Stefania να ερμηνεύει μια acoustic version του “Last Dance”! [VIDEO]

Μια υπέροχη ερμηνεία της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021 “Last Dance” μας χάρισε απόψε η εκπρόσωπός μας Stefania! Μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει τις πρώτες πρόβες στο Ρότερνταμ είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά σε acoustic version τη συμμετοχή μας.

Κατά τη διάρκεια του εορταστικού προγράμματος της ΕΡΤ1 “Το καλύτερό μας Πάσχα”, που προβλήθηκε απόψε και παρουσίασαν η Τζένη Θεωνά και ο Μελέτης Ηλίας, η νεαρή τραγουδίστρια μόνο με τη συνοδεία πιάνου ερμήνευσε σε μια acoustic version το “Last Dance” κερδίζοντας τις εντυπώσεις με τις φωνητικές δυνατότητές της!

Δείτε την acoustic version του “Last Dance” από τη Stefania στο παρακάτω βίντεο:

Όπως ήδη αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Στη πρόβα του φωτισμού και των τεχνικών λεπτομερειών (όπως τα πλάνα και τα εφέ) της εμφάνισής μας (stand-in-rehearsal) που έλαβε χώρα τη Μ. Παρασκευή, όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα εφέ της σκηνικής παρουσίας του Last Dance λειτούργησαν κι έτσι η ελληνική συμμετοχή αναμένεται να εντυπωσιάσει. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες μικρές ατέλειες που εντοπίσθηκαν σε τεχνικές λεπτομέρειες, ζητήθηκε από τους διοργανωτές να διορθωθούν. Στο στρατόπεδο της ελληνικής αποστολής σίγουρα επικρατεί ικανοποίηση καθώς το αποτέλεσμα αυτό προκύπτει χωρίς την παρουσία της Stefania που αποτελεί το κεντρικό και δυναμικότερο στοιχείο της συμμετοχής μας!

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί 4η στον Β΄ Ημιτελικό στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!
    δεν εχουμε λογια, μας μαγεψε ολους….<3
    εξαιρετικο βιντεο, ευγε στην ελληνικη αποστολη

  2. Φωτογενης, γλυκια, likeable, λαμπερη και πολυ δυναμικα φωνητικα! Ακομη και σε μια pre-recorded performance, εμενα με εντυπωσιαζει με τη τεχνικη της, ειδικα για την ηλικια της ( ειδαμε prerecorded performances σχεδον απο ολους τους καλλιτεχνες φετος και οι πιο πολλοι ηταν μετριοι και σε αυτες, πχ Αζερμπαιτζαν και Κροατια ).
    Να με θυμηθειτε που θα το τραγουδαει λαιβ πολυ πιο δυναμικα και με περισσοτερο παθος απο την studio version.

  3. Αδιαμφισβήτητα έχει καταπληκτική φωνή! Μακάρι και στη σκηνή να ερμηνεύσει τόσο σωστά! Μπράβο Στεφανια!!

  4. Πολύ καλή φωνητικά και επιπλέον “γράφει” όμορφα στον φακό!
    Σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη στον διαγωνισμό!

  5. Από τις καλύτερες εκπροσωπήσεις μας στο Διαγωνισμό! Καλή επιτυχία, Στεφανία, την αξίζεις!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ