Eurovision 2021: Είναι οριστικό! Με παρουσία κοινού ο διαγωνισμός!

Φωτογραφία: Eurovision.tv

Τέλος στο θρίλερ! Πριν από λίγο η Ολλανδική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι η Eurovision 2021 στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ θα πραγματοποιηθεί παρουσία κοινού. Η απόφαση ελήφθη μετά από πρόταση του υπουργού παιδείας, πολιτισμού και επιστημών. Παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές είχαν επιβεβαιώσει την παρουσία κοινού νωρίτερα αυτό το μήνα, υπήρχε ένα κλίμα αβεβαιότητας. Αυτό το κλίμα δημιουργήθηκε λόγω των αυξημένων κρουσμάτων Covid-19 στην Ολλανδία και κυρίως στον αριθμό των νοσηλευμένων στις ΜΕΘ.

3.500 θεατές στα shows

Αν και οι διοργανωτές πήραν το πράσινο φως για την παρουσία κοινού, αυτό θα γίνει με περιορισμούς. Μόλις 3.500 άτομα θα βρεθούν σε κάθε show στις εξέδρες του Ahoy Arena. Το κοινό θα δώσει το παρόν σε όλα τα show δηλαδή, στα jury show (3 βραδιές), στα family show (3 βραδιές) και στα Live show (2 ημιτελικοί και ο Μεγάλος Τελικός). Όλοι όσοι προμηθευτούν εισιτήρια θα πρέπει για την είσοδο τους στην Arena να έχουν αρνητικό τεστ για Covid-19.

8 Μάϊου η πώληση των εισιτηρίων της Eurovision 2021

Η πώληση των διαθέσιμων θέσεων υπολογίζεται να ξεκινήσει μαζί με τι πρόβες στο Ahoy Arena. Συγκεκριμένα, το σύστημα θα ανοίξει κατά πάσα πιθανότητα στις 8 Μάϊου και ώρα 12:00 CET. Ο παραγωγός της Eurovision 2021 Sietse Bakker δήλωσε για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ:

Σε κάθε περίπτωση η είσοδος στη χώρα θα είναι δυνατή μόνο από χώρες της EU/EEA. Όλοι θα πρέπει να μείνουν στα σπίτι τους σε καραντίνα. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ελεγχθούν ξανά πριν την αναχώρηση τους. Επίσης, σε πολλές χώρες κατά την επιστροφή η καραντίνα είναι υποχρεωτική. Καλούμε όλους τους επισκέπτες να τηρούνε τις ισχύουσες ταξιδιωτικές οδηγίες.

Sietse Bakker
https://ogaegreece.com/archives/91033

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπεροχο νεο κυριως για τους καλλιτεχνες οι οποιοι θα εχουν μια αλληλεπιδραση εστω και με αυτο το κοινο.. Φυσικα και για εμας που θα κανει τα shows πιο ευχαριστα! Οπως ειπε και ο παραπανω, απο το ολοτελα…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ