Ολλανδία: 839 άτομα στις ΜΕΘ – Με 900 Eurovision δίχως κοινό!

Δυστυχώς ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύνται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας της Ολλανδίας έφτασε τους 839. Αριθμός ρεκόρ των τελευταίων 2 εβδομάδων. Χθες, 21 Απριλίου, οι νοσηλευόμενοι ήταν 822. Μέχρι σήμερα το πρωί στις 11:00 ώρα Ελλάδας καταγράφτηκαν 9.648 νέα κρούσματα – 1.134 περισσότερα από χθες. Είναι ο μεγαλύτερος αριθμός κρουσμάτων εντός μιας ημέρας από τις 7 Ιανουαρίου.

Ακυρώσεις…

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για το γεγονός ότι ο Δήμος του Ρότερνταμ απέρριψε τη δημιουργία Eurovision Village σε φυσική μορφή, όπως συνηθιζόταν κάθε χρόνο. Αντ’ αυτού θα δημιουργηθεί ένα διαδικτυακό το οποίο θα προσφέρει έναν «υψηλής ευκρίνειας, εικονικό και διαδραστικό τρισδιάστατο κόσμο» για κάθε ενδιαφερόμενο.

Τι σημαίνουν οι αριθμοί για τη Eurovision

Στις 28 Απριλίου θα αποφασιστεί εάν στα λεγόμενα Fieldlab Events (εκδηλώσεις με παρουσία κοινού) θα συνεχιστούν τα τεστ κορωνοϊού, συνεπώς αν θα υπάρξει παρουσία κόσμου. Αν ο αριθμός των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ της Ολλανδίας φτάσει τους 900, αυτό θα σημαίνει αυτόματα και απαγόρευση προσέλευσης κοινού και στη Eurovision 2021. Απομένει 1 εβδομάδα για να μάθουμε τι τελικά θα συμβεί.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Πρέπει να παρακολουθήσουμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση στον τομέα της υγείας, διότι θα υποδεχτούμε κοινό μόνο αν είναι υπεύθυνο να αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Sietse Bakker, Εκτελεστικός Παραγωγός της Eurovision 2021

Για κάθε νεότερο σχετικά με τη Eurovision 2021, ο OGAE Greece θα σας κρατά ενήμερους.

πηγή: eurovoix, songfestivalupdate.nl

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μάλλον μας δουλεύουν κανονικά!
    Δηλαδή με ραπτιντ τεστ ή όσοι έχουν κάνει και τα 2 εμβόλια, με συγκεκριμένο αριθμό θεατών, με μάσκες και με τις απαιτούμενες αποστάσεις, δεν θα μπορούν να παραστούν στην Eurovision, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή, θα μπορούν να ταξιδέψουν για διακοπές;;;

    Για το Eurovision Village το βρίσκω φυσιολογικό και αναμενόμενο, καθως δεν μπορείς “εκεί” να αποφύγεις να έρθεις κοντά με τον υπόλοιπο κόσμο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ