Η Stefania στέλνει το μήνυμά της στον OGAE Greece! [VIDEO]

Ο OGAE Greece πανέτοιμος και για τη φετινή Eurovision! H Stefania στέλνει το μήνυμά της σε όλα τα μέλη του OGAE Greece, μας ευχαριστεί για την υποστήριξη και εμείς της ευχόμαστε “Καλή επιτυχία”!

Δείτε το μήνυμα της Στεφανίας!

Στην τελική ευθεία πλέον για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες και παράλληλα προωθούν το τραγούδι τους.

Από την πλευρά της η Ελληνική αποστολή και η ΕΡΤ εργάζονται πυρετωδώς για την Ελληνική συμμετοχή “Last Dance” με τη Stefania τόσο προετοιμάζοντας τη παρουσία της χώρας μας στο διαγωνισμό όσο και προωθώντας τη συμμετοχή μας.

Η πόλη του Ρότερνταμ φοράει τα…καλά της για να φιλοξενήσει τη Eurovision 2021 στις 18, 20 και 22 Μαϊου. Η προετοιμασία της διοργάνωσης γίνεται πυρετωδώς και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η κατασκευή της σκηνής!

Ένα μήνα περίπου, λοιπόν, πριν βρεθεί στη σκηνή του Ρότερνταμ για να ξεκινήσει τις πρόβες της για τη συμμετοχή της Ελλάδας “Last Dance”, η 18χρονη Stefania στέλνει το μήνυμά της προς όλους τους Έλληνες fans του διαγωνισμού, που τόσο τον αγαπούν και ανυπομονούν να τον παρακολουθήσουν!

Μείνετε με τον OGAE Greece για να ζήσουμε και φέτος από κοντά τον παλμό της Eurovision!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία γλυκύτατη Στεφανία μας!! Σε στηρίζουμε και ευχόμαστε όλοι (ή έστω οι περισσότεροι) να τα πας περίφημα, κάνοντας μας περήφανους!!
    ΥΓ: η πρόοδος της στα ελληνικά, εντυπωσιακή μέσα σε ένα μόλις χρόνο.

  2. Η Ελλαδα πλεον 11 στα στοιχηματα συμφωνα με το Eurovision world οπου φαινονται συνολικα, ξεπερνωντας τη Κυπρο! Που ειναι αυτοι που εκραζαν για τα στοιχηματα; Χα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ