ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Κυκλοφόρησε επίσημα το «I don’t feel hate» του Jendrik!

Δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα μέσα από συνέντευκη τύπου του NDR το τραγούδι της Γερμανίας για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο τίτλος του τραγουδιού με το οποίο θα ταξιδέψει ο Jendrik στο Ρότερνταμ είναι: I don’t feel hate.

Ακούστε το ολόκληρο στο Spotify:

ή εδώ:

Το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού θα προβληθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Με άρωμα… Λιθουανίας το στήσιμο επί σκηνής

Σε συνέντευξη που έδωσαν στην ιστοσελίδα esc-kompakt.de η επικεφαλής της γερμανικής αποστολής, Alexandra Wolfslast, και ο διευθυντής του προγράμματος ψυχαγωγίας του NDR, Thomas Schreiber, αποκάλυψαν λεπτομέρειες σχετικά με τη σκηνική παρουσία του τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, τη χορογραφία έχει αναλάβει ο Marijanas Staniulėnas, ο οποίος θα βρίσκεται επί σκηνής με το συγκρότημα The Roop για το τραγούδι Discotheque.

Τη σκηνική παρουσία επιμελείται ο ίδιος ο Jendrik μαζί με τον Povilas Varvuolis, που ανέλαβε τη σκηνοθεσία του εθνικού τελικού της Λιθουανίας Pabandom iš naujo το 2020 και το 2021.

Επίσης, το live-on-tape βίντεο του τραγουδιού θα γυριστεί αρχές Μαρτίου στο Βίλνιους σε ένα στάδιο για χόκεϊ στον πάγο. Η παραγωγή θα γίνει σε συνεργασία με τη λιθουανική εταιρία Creative Industries.

Τέλος, ο Jendrik δεν θα βρίσκεται μόνος στη σκηνή. Θα συνοδεύεται από 3 φίλες του που θα αναλάβουν τον ρόλο των χορευτών και φωνητικών. Ο ίδιος ο Jendrik θα εμφανιστεί με το γιουκαλίλι και θα υπάρχει και το σύμβολο ειρήνης.

Με βαθμούς ρεκόρ η επιλογή του Jendrik

Στην ίδια συνέντευξη δόθηκε επίσης πληροφορία σχετικά με το πώς επιλέχτηκε ο Jendrik να εκπροσωπήσει τη Γερμανία. Οι επιτροπές τον επέλεξαν σχεδόν παμψηφεί, δίνοντάς του κατά μέσο όρο 11,82 βαθμούς με άριστα το 12.

Το τραγούδι είναι καλό· ένα κατάλληλο σχόλιο για την εποχή μας. Ο καλλιτέχνης έχει δυναμική και μια καταπληκτική παρουσία στη σκηνή – όλα τα άλλα θα τα δούμε τον Μάιο.

Alexandra Wolfslast, Επικεφαλής της αποστολής της Γερμανίας

O Jendrik θα ερμηνεύσει το τραγούδι στις και 26 Φεβρουαρίου και 23:00 ώρα Ελλάδας στο talk show της Barbara Schöneberger στο κρατικό κανάλι NDR.

This poll is no longer accepting votes

Πώς βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Γερμανίας στη Eurovision 2021; / How do you rate the German ESC 2021 entry?
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μου αρέσουν γενικά αυτά τα “happy-clappy” τραγούδια, εντούτοις φέτος λόγω της κατάστασης μπορεί ο κόσμος να χρειάζεται τέτοιου είδους τραγούδια. Θεωρώ πως με έξυπνο staging μπορεί να τρυπώσει 10άδα στον τελικό, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως το Violent Thing να πήγαινε λίγο καλύτερα, αλλά σε κάποια live φάνηκε ότι δεν τράβαγε. Δεν ήμουν φαν του Violent Thing αλλά μου αρέσει περισσότερο. Πάντως, σίγουρα είναι καλύτερο από το Sister του 2019 και είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλύτερα-αν όχι πολύ καλύτερα- από εκείνο.
    Καλή επιτυχία Γερμανία!

  2. Απλά αναρωτιέμαι…Ο ίδιος δεν ντράπηκε με το να μπει στη διαδικασία να ‘τραγουδησει’ κάτι τέτοιο???
    Τι να πω!!! Λυπάμαι παρά πολύ!!!

  3. Εγώ περίμενα για κάποιο λόγο κάτι κοντά στη συμμετοχής της Μάλτας 2013, αλλά μας “εσκασε” κάτι μεταξύ “cake to bake” και “still in love with you”… Δεν με ενοχλεί αλλά δεν με ενθουσιάζει και πολύ φοβάμαι μη περάσει σαν joke entry και με τα βίας γλιτώσει το bottom5, ενδεχομένως να αποδυναμώσει λίγο Λιθουανία και Ισλανδία(?) που θα κινούνται στο ίδιο στύλ, happy-weirdo… από εμένα 6/10 και καλή επιτυχία!

  4. Ακούγεται διαφορετικό, αλλά και λίγο παιδικό, λίγο χιουμοριστικό, λίγο ότι να ναι.. Δεν θα τα πάει καθόλου καλά, νομίζω.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ