EUROVISION 2021: Επιστροφή της τιμής όλων των εισιτηρίων!

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις των διοργανωτών σχετικά με τα σενάρια που εξετάζονται για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2021, έχουμε νεότερα και για τους κατόχους των εισιτηρίων.

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τα εισιτήρια

Φέτος, ως γνωστόν, δεν πουλήθηκαν εκ νέου εισιτήρια για τη Eurovision. Οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων είχαν το δικαίωμα να τα διατηρήσουν και για φέτος. Ωστόσο, οι καταστάσεις φέρνουν νέες αποφάσεις και γι’ αυτά. Συγκεκριμένα, θα επιστραφούν σε όλους οι τιμές αγοράς των εισιτηρίων. Ωστόσο, θα μπορέσουν να τα αποκτήσουν και πάλι αναλόγως με τις αποφάσεις που παρθούν στο προσεχές μέλλον.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision, δόθηκαν οδηγίες και απαντήσεις σχετικά με τα εισιτήρια, τις οποίες σας παραθέτουμε συνοπτικά:

  • Όσοι δεν είχαν αγοράσει πέρυσι εισιτήρια, δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσουν να το κάνουν για τη Eurovision 2021.
  • Στους κατόχους των εισιτηρίων από πέρυσι θα επιστραφούν στο ακέραιο οι τιμές τους μέσω της τράπεζας από την οποία έγινε η αγορά.
  • Η επιστροφή θα γίνει από τους παρόχους των εισιτηρίων (Paylogic, AVROTROS ή TicketSwap) τις επόμενες εβδομάδες.
  • Στην περίπτωση που επιτραπεί παρουσία κοινού στο Ahoy Arena, όσοι είχαν αγοράσει εισιτήρια, θα λάβουν έναν σύνδεσμο (link) καθώς και ένα password για τα σόου που είχαν επιλέξει. Στη διάρκεια της νέας διάθεσης εισιτηρίων θα μπορέσουν να κλείσουν εκ νέου μία θέση στο στάδιο.
  • Η απόφαση για την παρουσία ή μη κοινού στη διοργάνωση θα ληφθεί περί τα μέσα Απριλίου.
  • Όσοι έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια ή έχουν κάνει κράτηση σε ξενοδοχεία, θα πρέπει να το διαχειριστούν μόνοι τους, καθώς οι διοργανωτές δεν θα εμπλακούν σ’ αυτή τη διαδικασία.
  • Για οποιαδήποτε ερώτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ακόλουθες σελίδες:

Paylogic: https://customerservice.paylogic.com/?event=

TicketSwap: https://www.ticketswap.com/help

πηγή: eurovision.tv

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ