ΕΛΒΕΤΙΑ: Το τραγούδι για το 2021 είναι έτοιμο!

Ήδη από τον περασμένο Μάιο, ξεκίνησε η Ελβετία τις διαδικασίες για την την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελβετία στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η χώρα της κεντρικής Ευρώπης, όπως σας έχουμε ενημερώσει, θα εμπιστευτεί και τη νέα χρονιά στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, τον Gjon’s Tears.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο καλλιτέχνης σήμερα μέσα από το λογαριασμό του στο instagram, το τραγούδι για τη Eurovision 2021 είναι έτοιμο. Αφού βρέθηκε στο στούντιο και δούλεψε με πληθώρα έμπειρων και ταλαντούχων συνθετών, στιχουργών και μουσικών παραγωγών, κατέληξε στο τραγούδι με το οποίο θα εμφανιστεί στη σκηνή του Ahoy Arena.

Σε επικοινωνία που είχε ο OGAE Greece με τον ίδιο τον Gjon Tear’s, ο νεαρός ταλαντούχος καλλιτέχνης μας ανέφερε πως δεν μπορεί να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις, ενώ σύντομα θα έχουμε ενδιαφέροντα νέα. Δηλώνει πάντως ενθουσιασμένος για το νέο του τραγούδι και είναι σίγουρος ότι θα μας αρέσει όσο και το Repondez-moi.

Παράλληλα αυτή την περίοδο, ο Gjon ετοιμάζει με το συγκρότημα του τραγούδια για το νέο τους δίσκο, τα οποία θα τα ακούσουμε σύντομα.

Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Gjon’s Tears στον OGAE Greece

https://ogaegreece.com/archives/80865

Τι ύφους τραγούδι θα θέλατε να ερμηνεύσει ο Gjon’s Tears στο διαγωνισμό της Eurovision;

Μείνετε με τον OGAE Greece για όλα τα νέα για τη συμμετοχή της Ελβετίας στη Eurovision 2021!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. κακά τα ψέματα, αν δεν ειχε ακυρωθει ο διαγωνισμός και το staging ήταν καλό, θα είχε κερδισει (εγώ προσωπικά θεωρούσα δεδομένη την κατάταξη του μέσα στην 3άδα). Ανυπομονώ για το καινούργιο τραγούδι, καθώς και το άλμπουμ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ