ΣΕΡΒΙΑ: Είναι επίσημο! Με τις Hurricane (ξανά) στο Ρότερνταμ!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα με άρθρο μας εδώ, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σερβίας RTS, σύμφωνα με ανεπίσημες αλλά έγκυρες πληροφορίες από τοπικά μέσα, προσανατολιζόταν στο να εκπροσωπηθεί η χώρα στη Eurovision του Ρότερνταμ και πάλι από το γυναικείο συγκρότημα Hurricane.

Σήμερα ήρθε και η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη, την Διευθύντρια Ψυχαγωγίας του RTS  Olivera Kovačević που μίλησε στο Σερβικό portal 24sedam, και έτσι το τριμελές συγκρότημα που αποτελείται από τις Ivana NikolićKsenija Knezevic και Sanja Vucic θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την επόμενη χρονιά μετά την ακύρωση του φετινού λόγω της πανδημίας του covid-19. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο OGAE Serbia.

Συγκεκριμένα, η Olivera Kovačević δήλωσε:

Eάν όλα πάνε όπως έχουν σχεδιασθεί, οι Hurricane πρόκειται να εκπροσωπήσουν τη Σερβία στη Eurovison τον επόμενο χρόνο. Δεν θα συμμετάσχουν με το φετινό τραγούδι τους, αλλά ένα νέο τραγούδι θα επιλεγεί”

Μένει, λοιπόν, να μάθουμε πως θα επιλεγεί το νέο τραγούδι των Hurricane (με εσωτερική επιλογή ή κάποιον εθνικό τελικό;) και πολύ περισσότερο να το ακούσουμε! Άλλωστε, το συγκρότημα αυτό είχε κάνει ήδη αίσθηση με την προηγούμενη επιλογή του! Να θυμίσουμε ότι οι Hurricane θα εκπροσωπούσαν τη Σερβία στο διαγωνισμό της Eurovision 2020 μετά τη νίκη τους στο Beovizija 2020 με το τραγούδι “Hasta La Vista“.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα όλα τα νέα της Eurovision 2021!

Πηγή: ESCBubble / Πηγή φωτογραφίας: GORDAN JOVIĆ (eurovision.tv) 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ