?? ΚΥΠΡΟΣ: Το ΡΙΚ διαψεύδει τις φήμες για Φουρέιρα το 2021!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Κύπρου ΡΙΚ με επίσημη ανακοίνωσή του είναι σε αναζήτηση ενός νέου εκπροσώπου για την επόμενη Eurovision αφού η συνεργασία του με τον Sandro που εκπροσωπούσε την Κύπρο στη Eurovision 2020 τερματίστηκε. Μάλιστα στις προθέσεις του ΡΙΚ και της ομάδας του είναι η βολιδοσκόπηση γνωστών καλλιτεχνών τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο για τη Eurovision 2021.

Σε Κυπριακό διαδικτυακό μέσο (Show Time CY blog) υπήρξε η δημοσιοποίηση φημών σχετικά με προσέγγιση του ΡΙΚ στην Ελένη Φουρέιρα, που χάρισε στη χώρα το 2018 την καλύτερη της θέση έως τώρα (2η) αλλά και που έχει γίνει διεθνώς γνωστή και ιδιαιτέρως αγαπητή στους fans του διαγωνισμού. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν υπάρχουν επίσημες επιβεβαιώσεις της προσέγγισης αυτής.

Το ΡΙΚ με αντίδρασή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα στο official group του OGAE GREECE στο Facebook, διαψεύδει το δημοσιεύμα αυτό και κάθε ανάρτηση που το αναπαράγει λέγοντας κατηγορηματικά ότι «Δεν ισχύει!». Άλλωστε το ΡΙΚ πάντα κάνει προσεκτικά βήματα σε όλη τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision τα τελευταία χρόνια, και μάλιστα δεν προβαίνει σε ανακοινώσεις προτού έχει ολοκληρωμένες προτάσεις.

Φωτογραφία: OGAE Greece official group

Ειδικά για την Ελένη Φουρέιρα είναι λογικό το όνομά της να ακούγεται κάθε χρόνο ως εκπροσώπου, όπως θυμίζουμε ότι έγινε ΚΑΙ πέρσι όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για την Ισπανία, που τελικώς δεν ίσχυε Η μεγάλη επιτυχία του 2018 και η δυναμική της Ελένης στη Eurovision έχει δημιουργήσει ένα έντονο ενδιαφέρον από όλους.

Αναμένουμε, λοιπόν, τις κινήσεις του ΡΙΚ για τη Eurovision 2021! Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κρίμα κρίμα κριμα αγαπητό ρικ. Τωρα ειναι η τελευταία σας ευκαιρία με την ελένη που το ονομά της καλά κρατεί ακομα. Ηλπιζα οτι θα ίσχυε αλλά με απογοητεύσατε. Η μόνη χώρα που θα ξαναπήγαινε η ελένη δεν είναι ούτε η Ελλάδα (δικαίως) ούτε η Αλβανία. Αλλά εσείς. τις κλείσατε την πόρτα και δυστυχώς χάσατε μια πρωτιά! Λυπάμαι!

  2. Του χρόνου να σκεφτεί η ΕΡΤ να κάνει στην Φουρειρα απευθείας ανάθεση! Ας μείνει ακόμα εκτός η Φουρειρα και το 2021! Απο του χρόνου όμως, να το σκεφτεί σοβαρά και πάλι! Με Ελλάδα ή Κύπρο. Πρέπει να ξαναπάει σίγουρα! Μπορεί!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ