EUROVISION 2020: Αυτά είναι τα 3 αγαπημένα τραγούδια των Ελλήνων!

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήχθη από τη Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων της ΕΡΤ, κλήθηκε το ελληνικό κοινό να αναδείξει τα αγαπημένα του τραγούδια από τη Eurovision 2020. Σκοπός της ψηφοφορίας αυτή ήταν να τιμηθούν οι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στον φετινό Διαγωνισμό στο Ρότερνταμ.

Η ψηφοφορία έλαβε χώρα στην ιστοσελίδα eurovision.ert.gr και διήρκεσε από την Πέμπτη 14 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 17 Μαΐου στις 23:59.

Συνολικά καταγράφτηκαν 15.589 ψήφοι.

Τις περισσότερες ψήφους πήρε η ?? Κύπρος με τον Sandro και το τραγούδι «Running». Στη 2η θέση βρέθηκε η ?? Λιθουανία με τους THE ROOP και το τραγούδι «On Fire», ενώ 3η ήρθε η ?? Αρμενία με την Αθηνά Μανουκιάν και το «Chains On You».

Στις επόμενες εικόνες μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

πηγή: eurovision.ert.gr

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κυπρος πρωτη οταν ειναι αδυνατον να ψηφιστει η Ελλαδα? Δεν το πιστευω!!

  2. Aπό τα αποτελέσματα βγάζει μάτι ότι ψήφισαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι φαν. Οπότε με εξαίρεση την Κύπρο και την Αρμενία που ψηφίστηκαν για τους προφανείς φαιδρούς “εθνικούς” λόγους, όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβώς ότι βλέπαμε στις ψηφοφορίες των site που σχετίζονται με τον διαγωνισμό.

    • “Φαίδρος” ο λόγος της ‘Εθνικής καταγωγής”; Όχι! Δεν είναι φαιδρος ! Το να ψηφισεις άτομο που εκπροσωπεί μια χώρα, της άλλη πατρίδα του, ενώ ζει και δραστηριοποιείται στη δική σου χώρα, στην Ελλάδα, στην προκειμένη περίπτωση είναι προφανές οτι θα ψηφιστούν και μάλιστα με υψηλές βαθμολογίες. Έχουν και εκρηκτικά τραγούδια και φυσικά θα έχουν τη στήριξη μας. Και πρέπει να μαστε περηφανοι γιατί κι αυτοί κανουν περηφανους και μας που μας εκπροσωπουν

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ