Αυτό ήταν το τραγούδι-πρόταση των ONE για τη Eurovision!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μαζί με τα μέλη του πρώην συγκροτήματος των ONE, μέσω της δισκογραφικής του εταιρείας MINOS EMI, είχαν καταθέσει στην ΕΡΤ τραγούδι προκειμένου να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2020.

Oι ίδιοι ένα μήνα περίπου νωρίτερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” (16/1) στο OPEN TV είχαν αποκαλύψει ότι ο τρεις φορές εκπρόσωπος της Κύπρου (1996, 2002, 2005) Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έγραψε ένα μπιτάτο, χαρούμενο κομμάτι, με ελληνικό στίχο, αλλά με international τίτλο το οποίο πρότεινε στα υπόλοιπα μέλη του πρώην συγκροτήματος ΟΝΕ για να το δοκιμάσουν. Το τραγούδι το ετοίμασαν, μάλιστα και σε video clip, και το παρουσίασε στη δισκογραφική εταιρεία του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τη MINOS EMI. Από την εταιρεία έδειξαν ενδιαφέρον καθώς τους άρεσε πολύ και πρότειναν να το καταθέσουν στην ΕΡΤ για τη φετινή Eurovision, κάτι το οποίο αποδέχθηκαν αμέσως. Ως γνωστόν, η επιτροπή έργου της ΕΡΤ προχώρησε στην επιλογή της Στεφανίας και του “Superg!rl” που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision 2020!

Το τραγούδι φέρει τίτλο “Billy Bam Bam” και μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου. Δείτε το εδώ:

Πως σας φαίνεται το “Billy Bam Bam”; 

 

[Πηγή: MINOS EMI / Youtube]
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς η ΕΡΤ είπε όχι στην πρόταση αυτή για τον διαγωνισμό. Μόνο για (επιλεκτική) εσωτερική κατανάλωση…

  2. αισχρο! Ενταξει το καταλαβαμε Χριστοφορου οτι ηθελες να κανει προωθηση της Κυπρου…μια οι ξεχασμενοι one,μια η Κυπρος στους στιχους…μια η Στελλα Γεωργιαδου (κυπρια) στο ξεκαρφωτο!Ελεος δηλαδη!Ευτυχως το απερριψε η ΕΡΤ!!

    • Χαλάρωσε.Δεν πήγε…Δεν κάνει promo του Αζερμπαιζάν ή της Σομαλίας.Φτάνει αυτη η εμπάθεια με την χώρα μου.Ασχολείσου με τις υπόλοιπες συμμετοχές αφου σου προκαλεί ΤΟΣΟ θέμα ότι έχει να κάνει με την Κύπρο ή πες στους editors να μην γραφουν καμοία είδηση για την Κύπρο μπας και βρεις την ησυχία σου και συ και οι ομοιδεάτες σου

      • Ακουσες για Κυπρο και μυγιαστηκες βλεπω….την ελευθερια του λογου δεν θα την κοψεις εσυ….δικαιωμα του καθενος να σχολιαζει οτι θελει…ετσι κι αλλιως δεν ειναι ψεμματα οτι οι Κυπριοι ειστε κλικες απο το πανεπιστημιο ακομα…..αλλα πιστεψε με καμια εμπαθεια……Ας μην προκαλει….ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ….ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ!ΕΛΕΟΣ!!

      • Μια χαρά το βρίσκω από την μπούρδα το supergirl πολύ καλύτερο, και με τόσα κοιμήσικα τραγούδια που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής φέτος μπορεί να πήγαινε πολύ καλά.
        Όσο για το χαμηλό επίπεδο στίχου που άκουσα θα βάλω τα γέλια, λες και είχε υψηλό επίπεδο το shake it κούνα το κούνα το ΉΜΑΡΤΟΝ με το να νομίζετε κάποιοι ότι η eurovision είναι η σκάλα του Μιλάνου!!

    • Δεν μυγιάστηκα.Σιγα μην δώσω σημασία σε 2-3 αργόσχολους που η μόνη τους έννοια είναι οι κλίκες των Κυπρίων.Ουτε εμενα μου αρεσαν ουτε το τραγουδι ουτε το video clip.Παλιομοδίτικο, άσχετο και κακόγουστο.Ελευθερία του λόγου να έχεις αν δεν εισαι αγενής.Διαφορετικά να δέχεσαι την κριτική έστω και απο ένα Κύπριο.Τα απωθημένα σου με την χώρα μου να τα ψάξεις….Κρίμα για ένα Κύπριο/α να χαλάς την διάθεση σου με 1 εκατομμύριο κόσμο.Που ξέρεις μπορεί να σου φανούν χρήσιμοι κάπου….

  3. Στα αγγλικα θα το ελεγαν απλα επειδη δεν επιλεχτηκε το εκαναν στα ελληνικα. Οι στιχοι ναι δεν ειναι το δυνατο σημειο του κομματιου αλλα η μουσικη μπορεις να την χαρακτηρισεις οτιδηποτε αλλα οχι αδιαφορη και βαρετη, Και αυτο ειναι σημαντικο στον διαγωνισμο. Περιμενω να ακουσω της στεφανιας για πω αν η ερτ επραξε σωστα η οχι

    • Όχι. Είχαν πει πριν καν αποφασιστεί ότι θα μας εκπροσωπήσει η Στεφανία ότι το τραγούδι είναι στα ελληνικά με αγγλικό στίχο.
      Οι στίχοι δεν βγάζουν νόημα και η μουσική είναι ένα τραγούδι για τα μπουζούκια με κάτι ”ηλεκτρικό” στη σύνθεση για να έχουν να λένε, πολύ 2000s. Τώρα ίσως και της Στεφανίας να μην είναι καλό αλλά και πάλι η απόρριψη των ΟΝΕ ήταν σωστή ούτως ή άλλως, αφού έχεις έναν 40άρη-50άρη (ιδέα δεν έχω πόσο είναι δε μεγάλωσα στην εποχή των ΟΝΕ – μοιάζει με 50) να έχει ένα concept που έχουν 20άρηδες και ένα τραγούδι που δύσκολα το παίρνεις στα σοβαρά. Τώρα η Στεφανία, ότι και να λέμε θα πήγαινε γάντι με ένα τέτοιο concept μιας και είναι έφηβη και πέρυσι η Λευκορωσία έδειξε ότι ακόμη και αν το τραγούδι δεν είναι και ότι καλύτερο, αν το πακέτο δένει έχεις πιθανότητες έστω να περάσει. Οπότε στη θεωρία η Στεφανία έχει ήδη αυτήν την πιθανότητα, τώρα εδώ είναι που σκεφτόμαστε το τραγούδι και αν είναι καλό ή όχι.

  4. Ok. Χαρούμενο, μπιτατο κι εκει τελειώνουν ολα. Πιο φτηνό πεθαίνεις. Απο τις συμμετοχές που καποια χρονια μετα θα σκεφτόμασταν «θεε μου , τι είχαμε στείλει τότε» όπως κατι φωτογραφίες παλιές που σκέφτεσαι θεε μου τι φοράγαμε τότε!

  5. Φτηνιάρικο και ξεπερασμένο! Τους στίχους δεν τολμάω να τους σχολιάσω! Στα αγγλικά μπορεί να ακούγονταν καλύτερο! Αλλα και παλι…κάτω του μετρίου!

    Ευτυχώς που η ΕΡΤ δεν το επέλεξε! Και πρόπερσι μας είχε σώσει από κάποια απαράδεκτα τραγούδια…

  6. Αρνούμαι να σχολιάσω γιατί θα γίνω κακός. Αν κρίνω από αυτό και της Kida Ley (που τουλάχιστον έχει έναν χαρακτήρα αλλά δεν κάνει για τον διαγωνισμό) δικαίως επιλέχτηκε η Στεφανία. Πόσο χειρότερο να είναι από αυτά?

  7. Πιασαρικο αλλά άλλης εποχής και πολύ προχειροδουλεια. Οι δε στίχοι ασχολιαστοι! Κατηγορία ovo je Balkan με την διαφορά ότι η Σερβία το έστειλε το 2010 ενώ ο Χριστοφόρου θέλησε να το επιχειρήσει το 2020(!)
    Αποκλειστικα για εσωτερική κατανάλωση για να ακουστεί σε κανένα τρας πάρτυ και ως εκεί.
    Ευτυχώς η ΕΡΤ το απέρριψε.

  8. Αγαπάω Χριστόφορου αλλα φτανει με την Eurovision
    Αδικεις τις μουσικές σου ικανότητες με τέτοια τραγούδια

  9. χχαχαχαα….γελίο..να πω…αισχος..να πω…με τι σκεπτικο αναρωτιεμαι εγραψαν αυτη την μ@@@@@ α….παντως γελασα πολυ…την επομενη φορα να βαλουν τιτλο”γκαου μπιου μανταλακια””τι διαφορα αλλωστε!!!

    • Λοιπόν είμαι απο Κύπρο, Λεμεσό συγκεκριμένα, Ότι χειρότερο έχω ακουσει για Eurovision, τι ειναι αυτη η σαχλα ρε σοβαρολιμαλτε τωρα, Κωτσο μας κουρασες αγορι μου πηγες 3 φορες εμεινες στασιμος! Μπραβο στην ΕΡΤ, αν ειναι ποτε δυνατον και τωρα αυτο το θεωρει και τραγουδι για Eurovision τωρα μιλαμε ετσι?μας φτανουν οι αποκλεισμοι το 2016 και το 2018 ας μην το παμε εναλαξ, ασε που ο κακουργος Χριστοφορου που νομιζει ειναι ο ειδικος, ο ασχετος, ηταν η “κακαουσκια” της Κυπρου το 2005 που εξαιτιας του πατωσαμε 4 χρονια καναμε να περασουμε παλι, και το 2010 ευτυχως ηρθε 2ος και μας εκπροσωπησε ο Lilygreen και περασαμε. Ακομα τον ποναει το κακομοιρη, θελει διακαως να δει το ονομα του και τους κομπαρσους του που τωρα θυμηθηκε, να μπει 3ριαδα!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ