Σε εξέλιξη τα γυρίσματα του video clip του “Superg!rl” – Την 1η Μαρτίου η εκπομπή για τη Eurovision!

Οι προετοιμασίες για την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2020 είναι πυρετώδεις, τρεις βδομάδες πριν την επίσημη κατάθεσή της στην EBU! Η εκπρόσωπός μας Stefania βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού “Superg!rl”, με το οποίο η ίδια θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, η οπτικοποίηση της Ελληνικής συμμετοχής πραγματοποιείται ήδη με γυρίσματα που λαμβάνουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Η ΕΡΤ προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα το video clip του “Superg!rl” στις αρχές Μαρτίου, χωρίς όμως να είναι ακόμα ξεκάθαρος ο τρόπος παρουσίασής του. Το πιο πιθανό σενάριο είναι το video clip και ταυτόχρονα το τραγούδι να παρουσιασθούν για πρώτη φορά μέσα από τη νέα ειδική εκπομπή της ΕΡΤ για τη Eurovision την οποία θα παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός και φανατικός φίλος της Eurovision Μιχάλης Μαρίνος. Φυσικά όμως δεν αποκλείεται και το γεγονός η παρουσίαση της συμμετοχής μας να γίνει μέσω άλλης εκπομπής της ΕΡΤ (π.χ. Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ή κάποια πρωινή εκπομπή) ή ακόμα και να βρεθεί ένας εντελώς διαφορετικος τρόπος παρουσίασής της.

“Eurovision – Αντίστροφη μέτρηση”

Αυτός – πιθανότατα – θα είναι ο τίτλος της ειδικής εκπομπής που ετοιμάζει η ΕΡΤ για την Eurovision με τον Μιχάλη Μαρίνο, και για την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει δελτίο τύπου από την ΕΡΤ σύντομα.

Μιχάλης Μαρίνος – Instagram @michalis_marinos_official

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η έναρξή της τοποθετείται την Κυριακή 1η Μαρτίου, και η θεματολογία της θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού αλλά και τις λεπτομέρειες σχετικά με τη προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής με τη Stefania και το “Superg!rl”.

Πρόκειται για μια εσωτερική και εξωτερική συμπαραγωγή 12 εκπομπών (που θα μετρούν αντίστροφα μέχρι τη Eurovision 2020!), και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 5μ.μ. Η εκπομπή θα περιλαμβάνει επίσης γνωστούς καλεσμένους ενώ το παρών θα δώσουν και οι παρουσιαστές της φετινής Eurovision Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας.

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2020 αλλά και για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγήκε το τραγούδι της Γαλλίας. Δημοσιεύτηκε στο eurovisionworld!

    όσο για εμας ελπίζουμε να δούμε και να ακούσουμε μια όμορφη και καλη δουλειά

    • αυτο ειναι αυτονοητο.οχι κορυφη εγω λεω οτι θα κανουμε ρεκορ ποντων με το supergirl!!μη χειρότερα πια….θελετε κ τα λετε η σας ξεφευγουν…

  2. στην ΜΑΡΙΝΑ φλοισβου τα γυρισματα του κλιπ ο μηχαλης ΜΑΡΙΝΟΣ στην εκπομπη της ερτ για την eurivision!Χαχαχαχα σαν κινεζικη παρημια

  3. ειδα μια συνεντευξη της στεφανίας που ανεφερε οτι το τραγούδι θυμιαζει αριάνα γκράντε…..αχ κατι μου λεει οτι θα γελασουμε πολυ φέτος με το supergirl…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ