Η Stefania και ο… Στέφανος μίλησαν για τη κοινή τους αγάπη, τη Eurovision!

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος στη Eurovision 2020 Stefania βρίσκεται στην Ολλανδία και συνεχίζει τις προετοιμασίες της για την Ελληνική συμμετοχή. Το “Superg!rl” της Ελλάδας δεν σταματά να δίνει συνεντεύξεις και να κερδίζει το ενδιαφέρον των Ολλανδικών μέσων.

Η Stefania, όμως, είχε και μια συνάντηση με τον γνωστό Έλληνα πρωταθλητή του παγκόσμιου τένις Στέφανο Τσιτσιπά και μάλιστα εντός της έδρας της φετινής Eurovision, στο Ahoy Arena! Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη του Στέφανου στο δεύτερο γύρω του τουρνουά ABN ΑΜΡΟ Word Tennis Tournament που διεξάγεται στο Ρότερνταμ στον ίδιο χώρο, και οι δυο τους δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους! Μάλιστα, η νεαρή Ελληνίδα εκπρόσωπος ευχήθηκε “η ίδια και η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision να κάνει τους Έλληνες τόσο περήφανους όσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς“!

https://www.instagram.com/p/B8dmILCJqim/?utm_source=ig_embed

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Στέφανος δήλωσε ότι γνωρίζει τη Stefania και ότι είναι μεγάλος eurofan καθώς όπως είπε “παρακολουθώ τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό από 8 χρονών“!

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε επίσημα Καπουτζίδη-Κοζάκου!

Όπως σας ενημερώσαμε με άρθρο μας χθες, το δίδυμο Καπουτζίδη-Κοζάκου θα συνεχίσει να μεταδίδει το διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ και φέτος! Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

Από το 2013 το αγαπημένο δίδυμο ενώνει δυνάμεις, πένες και φωνές και περιγράφει το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και τους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Και οι δύο πρωτοπαρουσίασαν το διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα, ο Γιώργος για την τηλεόραση και η Μαρία για το ραδιόφωνο. Η δημοσιογράφος και παραγωγός συνέχισε τις παρουσιάσεις για το ραδιόφωνο και το 2011 έγινε η φωνή της τηλεοπτικής μετάδοσης. Με τον αγαπημένο συγγραφέα και ηθοποιό συναντήθηκαν το 2013 και έκτοτε, πάντα μαζί, αποτελούν την επιλογή της ΕΡΤ στο σχολιασμό των live shows.

Και φέτος λοιπόν, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρίσκονται στα studio του συναυλιακού χώρου Rotterdam Ahoy για την απευθείας μετάδοση των δύο Ημιτελικών στις 12 και 14 Μαΐου και του Μεγάλου Τελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 16 Μαΐου 2020.

Η εκπομπή για τη Eurovision

Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει δελτίο τύπου από την ΕΡΤ σχετικά με τη νέα εκπομπή της για τη Eurovision που θα παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός και δηλωμένος Eurofan Μιχάλης Μαρίνος. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η έναρξή της τοποθετείται την 1η Μαρτίου, και θα ασχοληθεί με όλα τα νέα της Eurovision και τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας της Ελληνικής συμμετοχής με τη Stefania και το “Superg!rl”. Πρόκειται για μια εσωτερική και εξωτερική συμπαραγωγή που αφορά σε 12 εκπομπές, και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 5. Φυσικά, θα υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι στην εκπομπή, ενώ το παρών θα δίνουν και οι παρουσιαστές της φετινής Eurovision Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου.

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision και της Ελληνικής συμμετοχής!

Πηγή: ΕΡΤ / Stefania_ instagram

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ