?? ΚΥΠΡΟΣ: Ο Sandro θα ερμηνεύσει το “Running” στη Eurovision 2020!

Όπως γνωρίζετε, η Δημόσια Τηλεόραση της Κύπρου (ΡΙΚ) επέλεξε τον ανερχόμενο αλλά ταυτόχρονα πολύ ταλαντούχο τραγουδιστή, που ακούει στο (καλλιτεχνικό) όνομα Sandro για να εκπροσωπήσει την χώρα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Πριν από λίγο ο Sandro στο λογαριασμό του στο instagram αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στη σκηνή του Ρότερνταμ. Ο τίτλος, λοιπόν, της Κυπριακής συμμετοχής για τη Eurovision 2020  είναι… “Running”!

https://www.instagram.com/p/B8bzJkhIrIX/?utm_source=ig_web_copy_link

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας, το περασμένο Σάββατο το Κυπριακό κανάλι ανακοίνωσε επίσημα πως ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Alfie Arcuri είναι ο βασικός συντελεστής της συνθετικής ομάδας του “Running” το οποίο επιλέχτηκε από την αρμόδια Κυπριακή ομάδα για τον Sandro και τη Eurovision 2020!

Επίσης, το ΡΙΚ και η Κυπριακή αποστολή έχουν ανακοινώσει τη συνεργασία τους με τον καταξιωμένο καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Marvin Dietmann επάνω στο project της συμμετοχής της χώρας στο Ρότερνταμ, αναλαμβάνοντας τη σκηνική παρουσία του Sandro.

Το τραγούδι “Running” με το οποίο ο Sandro θα υπερασπιστεί τη σημαία του νησιού της Αφροδίτης τον ερχόμενο Μάιο στη Eurovision αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα!

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος κληρώθηκε να διαγωνισθεί στον 1ο Ημιτελικό της  Eurovision 2020 (12 Μαΐου 2020), ενώ πρόκειται να εμφανισθεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 9-17). 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2020! 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

8 ΣΧΟΛΙΑ

      • Η συγκεκριμένη δεν πάει καλά, κράζει ο που βρει Κοντόπουλο, Στεφανια, Φωκά τους πάντες! Έλεγε ότι άκουσε το τραγούδι και άλλες τέτοιες μπούρδες αλλά όταν ήρθε η ώρα να μας το αποδείξει έφυγε και δεν απάντησε! Μην δίνετε σημασία γιατί πραγματικά έχει εμμονή!

  1. Μμμμ…μαλλον για mid tempro ή μπαλαντοειδη το κόβω το Running. Μπορεί να λέω και σαχλαμάρες, αλλά δεν το κόβω για πολύ dance κομμάτι. Και νομίζω οτι μετά από δυο πολύ χορευτικά τραγούδια, καλύτερη επιλογή θα ήταν κάτι τέτοιο που λέω!

    Τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πάντως που ο τίτλος του τραγουδιού της Κύπρου είναι μονολεκτικός! Gravity/Fuego/Replay/Running!

    Καλη επιτυχαι στην Κυπρο μας και τον Sandro!

  2. Μέχρι και ο τίτλος του τραγουδιού φαίνεται ποιοτικός στην Κύπρο μας.. Το αντίθετο ακριβώς απο κάποια αλλη χωρα….. Ας μην γίνω κακός παλι.. Καλη επιτυχία Κύπρο και Sandro!

    • Ναι μες την πρωτοτυπια ο τιτλος “Running”!! Γελανε απο τη Dua Lipa και τον Naughty Boy μεχρι No Doubt και τη συμμετοχη της Ουγγαριας το ’14.

  3. Το έχουν ξεχειλώσει/κουράσει το θέμα. Κάθε εβδομάδα και ένας συντελεστής-στοιχείο. Ε, και;;;
    Το θέμα είναι να υπάρχει καλό τραγούδι & παρουσίαση και προσωπικά το αναμένω. Όλο αυτό με τους συντελεστες και τις “αποκαλύψεις” δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να γίνεται!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ