Η συνέντευξη της Stefania στο περιοδικό “Gala”!

Συνέντευξη στο περιοδικό “Gala”, το οποίο κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, έδωσε η επιλεγμένη εκ της ΕΡΤ εκπρόσωπος μας για φέτος στη Eurovision, Stefania. Η όμορφη συνέντευξη συνοδεύτηκε από μία εντυπωσιακή φωτογράφιση της ίδιας σε ένα από τα παλάτια της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας στην Ουτρέχτη, η οποία είναι δηλωμένη fan της νεαρής μας τραγουδίστριας. Τα ρούχα της φωτογράφισης αποτελούν δημιουργίες της Celia Kritharioti. 

Συνέντευξη: Μαρία Λεμονιά | Φωτογράφιση: Νικόλας Κομίνης 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Stefania μίλησε για τη πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο της Ολλανδίας, για το πώς ξεκίνησε και πώς έφτασε πλέον να ζει το όνειρό της, για την εμπειρία της από το ολλανδικό talent show “The Voice – Kids”, για την εκπροσώπηση της Ολλανδίας στη Junior Eurovision αλλά και τις συμμετοχές της σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα της χώρας.

Σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision 2020 αποκάλυψε πώς της γεννήθηκε η επιθυμία να το ζήσει όλο αυτό όταν παρακολούθησε τον αγαπημένο της Έλληνα τραγουδιστή Σάκη Ρουβά να κατακτά την Ευρώπη με το “Shake it”. Και όλα αυτά, σηκώνοντας την ελληνική σημαία ψηλά… Αυτό θέλει να κάνει και αυτή φέτος. Να εκπροσωπήσει παντού τη πατρίδα της, την Ελλάδα. Άλλωστε για τη γενέτειρά της, την Ολλανδία, το έχει ήδη κάνει μια φορά, το 2016, στη Junior Eurovision. “Σειρά τώρα έχει η Ελλάδα” λέει…  Όσο για το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, δηλώνει ότι της αρέσει πολύ και ότι ταιριάζει πολύ στον διαγωνισμό της Eurovision!

Μεταξύ άλλων, η 17χρονη Στεφανία μίλησε και για τη σύνδεσή της με την Ελλάδα, για τους συγγενείς της στον Έβρο αλλά και για τον ενθουσιασμό που νιώθει με την ελληνική γλώσσα, τους ελληνικούς χορούς αλλά και το ελληνικό φαγητό!

Διαβάστε περισσότερα στο “Gala” που κυκλοφορεί…

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2020! 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μάλιστα….θα μας δειχνετε δλδ καθε συνεντευξη που δινει η στεφανια???
    τελικά τιποτα δν ειναι τυχαιο…γι αυτο σχολιαζουμε 5 ανθρωποι εδω μέσα οι υπολοιποι εχουν απλά φύγει…κρίμα…..

  2. Εύχομαι όλα να συνδυαστούν άρτια μεταξύ τους (τραγούδι, φωνητικά, σκηνοθεσία, ενδυματολογικό) ώστε να πάμε όσο πιο καλά και ψηλά γίνεται!
    Για την ώρα βλέπω όλα να βαίνουν καλώς, από τα ονόματα που πλαισιώνουν την συμμετοχή μας!!

  3. Υπαρχει καποιος λογος που αυτος ο ιστοτοπος εχει γεμισει διαφημισεις; Εχει γινει εντελως δυσχρηστος.

  4. Ωραία όλα αυτά αλλά τον Σάκη που τον θυμάται ; Όταν είχε πάει με το Shake it δεν ήταν ούτε δύο ετών η Stefania.

    • Η αδελφή μου είναι στην ίδια ηλικία και θυμάται τον Σάκη. Δεν καταλάβαινε ιδιαίτερα αλλά της άρεσε πολύ όταν βάζαμε το τραγούδι(όπως και με την Ρουσλάνα), κάτι τέτοιο θα εννοεί λογικά. Άσε που με το ίντερνετ μπορεί έστω και λίγα χρόνια αργότερα να της άρεσε πολύ να την βλέπει.

  5. Οξύμωρο να πηγαίνεις με τη συνθεταρα του “This is our night” αλλά αυτό που θυμάσαι από Σάκη να είναι το Shake it. Μάλλον ειλικρινής ήταν εδώ αφού όλοι το Ρουβά με το shake it θα τον θυμούνται και οχι με την άλλη τη μπαλαφάρα.

    Μέχρι και ο ίδιος ο “συνθέτης” του This is our night εκατσε και έκανε πριν λίγες βδομάδες remix του… “shake it ” για να κυκλοφορήσει στο Ισραήλ. Χαχαχαχα

    Υγ: Το ρεφρέν του Supergirl είναι απογοητευτικοτατο ενώ τα κουπλέ πιο συμπαθητικά και μιμούνται τη δομή του you are the only one.

    • Ήσουν στο στο focus group που άκουσαν τα τραγούδια του Κοντόπουλου ή μέλος της επιτροπής της ΕΡΤ και έχεις γνώση του τραγουδιού; Αν όχι, από που άραγε το έχεις ακούσει;

  6. Το κομματι ειμαι σιγουρος πως θα ειναι meh και χιλιοπερασμενο. Επισης απο τις φωτος ( συγγνωμη που θα το πω ) φαινεται οτι το κοριτσι δεν εχει star quality, δε γινεται να φορας τετοιες φορεματαρες και να βγαινεις φωτος λες και εισαι σε σχολικο χορο ( αν και απολυτως λογικο λογω ηλικιας ).
    Η Στεφανια θα ειναι μαγκωμενη στη σκηνη και χωρις χαρισμα, να το θυμαστε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ