Με δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη στη Eurovision 2020 η Stefania!

Η Stefania κατά τη διάρκεια ηχογράφησης στην ΕΡΤ – Instagram / stefania_

H Stefania ετοιμάζεται για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει τον προσεχή Μάιο, στο Ρότερνταμ, και στην ελληνική αποστολή προστίθεται η σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, η οποία θα αναλάβει το ενδυματολογικό κομμάτι, σύμφωνα με δηλώσεις της 18χρονης στο περιοδικό «Gala» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Η Stefania στο εξώφυλλο του περιοδικού «Gala», 9 Φεβρουαρίου 2020 - Gala / Πρώτο Θέμα
Η Stefania στο εξώφυλλο του περιοδικού «Gala», 9 Φεβρουαρίου 2020 – Gala / Πρώτο Θέμα

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι εγνωσμένου κύρους σχεδιάστρια μόδας, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλά διάσημα πρόσωπα της διεθνούς σόου μπιζ, όπως η Natalia Vodianova, η Naomi Campbell, η Iman, η Gisele Bündchen, η Laetitia Casta, η Claudia Schiffer, η Elle Macpherson και η Karolína Kurková.

https://www.instagram.com/p/B5GYBJNp1qD/?utm_source=ig_web_copy_link

Μεταξύ άλλων, δημιουργίες της έχουν φορέσει η Jennifer Lopez, η Lady Gaga, η Kim Kardashian, η Gwyneth Paltrow και η Μαρία Μενούνος.

https://www.instagram.com/p/B3PuPDRCe30/?utm_source=ig_web_copy_link

Η σχεδιάστρια μόδας, πάντως, δεν είναι άγνωστη στον κόσμο της Eurovision, καθώς άφησε τη σφραγίδα της στον διαγωνισμό, το 1993, αφού επιμελήθηκε το χαρακτηριστικό φόρεμα της Καίτης Γαρμπή, όταν η τραγουδίστρια ερμήνευσε το κομμάτι «Ελλάδα, χώρα του φωτός».

Περιζήτητο το «Superg!rl» της Ελλάδας στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης

Η Stefania, μετά την επίσημη παρουσίασή της από την ΕΡΤ, επέστρεψε στην Ολλανδία και εκεί έδωσε σειρά συνεντεύξεων στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην προσεχή Eurovision, μάλιστα, επισκέφθηκε και τον τόπο διεξαγωγής του φετινού διαγωνισμού, δηλαδή το Ahoy.

https://www.instagram.com/p/B8OgKY3psGx/

Η 18χρονη, σύμφωνα με το ad.nl, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ναι, βλέπω τον εαυτό μου ως Ελληνίδα, επειδή όλοι στην οικογένειά μου είναι Έλληνες. Νιώθω, όμως, εξίσου Ολλανδή. Μεγάλωσα εδώ, στην ωραιότερη πόλη της Ολλανδίας, πήγα στο σχολείο και η καριέρα μου στο τραγούδι άρχισε, επίσης, στην Ολλανδία».

Η Stefania αποκάλυψε, επίσης, ότι μιλά Ελληνικά με τους γονείς της μολονότι -όπως λέει- τα Ολλανδικά της είναι «δέκα φορές καλύτερα» αυτήν τη στιγμή. Είπε, όμως, ότι κάνει μαθήματα τρεις φορές την εβδομάδα ούτως ώστε να τα βελτιώσει ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision, στον οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Ερωτηθείσα για το ελληνικό τραγούδι στη Eurovision του Ρότερνταμ, που έχει τον τίτλο «Superg!rl», η Stefania αρκέστηκε στο να απαντήσει:

«Πρόκειται για ένα uptempo τραγούδι, με τυπικά ελληνικά στοιχεία, είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι».

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θέλει να κάνει υπερήφανους τόσο τους Έλληνες όσο και τους Ολλανδούς με τη συμμετοχή της.

Η Stefania ήταν, επίσης, καλεσμένη στην εκπομπή της Ολλανδής δημοσιογράφου, Eva Jinek, στο RTL, και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη συνεργασία της με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και στο πώς επελέγη από την ΕΡΤ για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Τέλος, το τραγούδι «Superg!rl» ενδέχεται να παρουσιαστεί την 1η Μαρτίου, μέσα από την ειδική εκπομπή που ετοιμάζει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση για τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision και την οποία αναμένεται να παρουσιάζει ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • εσυ ηθελα να ξερα δν κουράστηκες απο την πρωτη μέρα να παινευεις τηνστεφανία…τι στο καλο ξαδερφος της εισαι.. σε .βλεπω συνεχεια να την υπερασπιζεσαι.να ανοιγεις διαλογο με οποιν γραφει κατι αρνητικο γι αυτην…..ψαξε λιγο την λεξη εμμονη΄……

      • Ενοχλώ κάποιον που είμαι αισιόδοξος;
        Εξ’ άλλου δεν παινεύω την Στεφανία, αλλά την Dream Team. Την Στεφανία το τελευταίο διάστημα έμαθα (όπως οι περισσότεροι), αλλά από αυτά που εχω δει ως τώρα μου φαίνεται καλή σε αυτό που κάνει!

        Όσο για την “εμμονή” καλό θα ήταν να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια…

  1. Για πείτε μας αγαπητοί eurovisionολόγοι να φορέσει Σύλια το κορίτσι μας ή είναι πολύ basic για eurovision; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ !!!!

    • Δηλ επειδη υπαρχει περιπτωση να παει σωστα ντυμενη στην eurovision εγω πρεπει να νιωθω αισιοδοξος οταν ειναι αταλαντη αφωνη και την σβηνει η Κονι Μεταξα στην σκηνη ??? Παρτε το χαμπαρι αν δεν ερθετε μαζι μου στην Ερτ απεξω να διαμαρτυρηθουμε και να απαιτησουμε εθνικο τελικο η εναν τραγουδιστη με ποιοτητα τυπου Sergey δηλ δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ,μας εχουν που μας εχουν στην μπουκα οι Ευρωπαιοι αν στελνουμε και τετια χαλια τι περιμενετε προκοπη???

  2. Η Στήλια Κριθαριώτη είναι εδώ και χρόνια ότι καλύτερο έχει να δείξει η Ελλάδα στον χώρο του σχεδιασμού μόδας.

  3. Χαχαχαχαχαχα ζησαμε για να το ακουσουμε και αυτο .Το αφωνο παιδακι καλυτερο απο τον Sergey που πηγε την eurivision σε αλλο επιπεδο

  4. Εκληση προς Φωκα και Σια : Σας παρακαλω μην την μεγαλωσετε ενδυματολογικα και σκηνικα! Ειναι μολις 17 και το τραγουδι μιλαει για την εφηβεια. Μην την δουμε με καμια τουαλεττα σε τιποτα παλατια σαν την Ντεμυ, γιατι δεν παει στην συγκεκριμενη.Ολα αυτα τα παραμυθενια κονσεπτ τα εχει βαρεθει πλεον η esc. Η εμφανιση της ας ‘κοιταει στο μελλον’ και ας ειναι νεανικη και μοντερνα σαν εφηβη.Στην λογικη της Zena περυσι που ηταν παρομοιας ηλικιας αλλα ισως κατι πιο εμπνευσμενο. Ουτως η αλλως το κονσεπτ ειναι να πλησιασει το δυναμικο εφηβικο κοινο και να μας στιριξει.

  5. Η Σήλια είναι αστέρι στο χώρο της μόδας…
    Πιστεύω για άλλη μια φορά θα έχουμε μια πολύ ωραία εικόνα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ