Οι ONE αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το τραγούδι που κατέθεσαν στην ΕΡΤ!

 

Konstantinos Christoforou Instagram- konstantinoschristoforou

Καθώς μετράμε αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2020, το ενδιαφέρον για τις προτάσεις που δέχθηκε ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας μας και η Επιτροπή Έργου είναι αμείωτο. Παρά το γεγονός, όπως φαίνεται και όπως σας έχουμε ενημερώσει, ότι έχει “κλειδώσει” η επιλογή της Στεφανίας Λυμπερακάκη,  με υποψήφια τραγούδια που φέρουν μεταξύ των άλλων και την υπογραφή του συνθέτη των επιτυχιών Δημήτρη Κοντόπουλου, από την ΕΡΤ τηρούν σιγή ιχθύος μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις, δίνοντας λαβή για σχόλια και “αποκαλύψεις”!

Έτσι, όπως σας αναφέραμε και σε άρθρο μας εδώ, μια πρόταση που δέχθηκε η ΕΡΤ για τη Eurovision 2020 από τη δισκογραφική εταιρεία MINOS EMI, εκτός από εκείνη της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τραγούδι του συνθέτη του “Toy” Doron Medalie, είναι και του συγκροτήματος ONE (Κύπρος Eurovision 2002 – “Gimme”) που επανενώθηκαν αποκλειστικά για το διαγωνισμό! Όπως, αποκάλυψαν οι ίδιοι στην εκπομπή “Ευτυχείτε” (16/1) στο OPEN TV, ο τρεις φορές εκπρόσωπος της Κύπρου (1996, 2002, 2005) Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έγραψε ένα μπιτάτο, χαρούμενο κομμάτι, με ελληνικό στίχο, αλλά με international τίτλο το οποίο πρότεινε στα υπόλοιπα μέλη του πρώην συγκροτήματος ΟΝΕ για να το δοκιμάσουν. Το τραγούδι το ετοίμασαν, μάλιστα και σε video clip, και το παρουσίασε στη δισκογραφική εταιρεία του ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τη MINOS EMI. Από την εταιρεία έδειξαν ενδιαφέρον καθώς τους άρεσε πολύ και πρότειναν να το καταθέσουν στην ΕΡΤ για τη φετινή Eurovision, κάτι το οποίο αποδέχθηκαν αμέσως.

Οι ίδιοι εξέφρασαν την άγνοιά τους για την τελική απόφαση της ΕΡΤ (αλλά και για… τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που κατέθεσαν πρόταση!), την οποία αναμένουν. Ωστόσο, τόνισαν για άλλη μια φορά τον ενθουσιασμό τους για το συγκεκριμένο χορευτικό τραγούδι που μπορεί να γραφτεί άνετα και στα Αγγλικά και με το οποίο όπως τόνισαν μπορεί κάποιος να περάσει καλά, καθώς άλλωστε η Eurovision είναι ένα μεγάλο πάρτυ!

Αν μη τι άλλο η ΕΡΤ και η Επιτροπή Έργου για τη Eurovision 2020 είχαν στα χέρια τους πολλές και ποικίλες επιλογές! Λίγη υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Ρότερνταμ!

Για όλα τα νέα της Ελλάδας στη Eurovision 2020 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κατι μου λεει οτι αυτο το τραγουδι πρέπει να είναι καλό!!οι one εχουν καλη σκηνικη παρουσία κ ειναι απολύτως στον πνευμα του διαγωνισμού!!ας ελπίσουμε να πανε αυτοι κ οχι η 17 χρονη που ουδεις γνωρίζει…

    • Ή οι One ή η Ειρήνη Παπαδοπούλου πρέπει να παει και όχι η Στεφανία . Οι One έχουν την eurovision και η Ειρήνη έχει πολυ καλή σκηνική παρουσία . Τους One τους ξέρουν λόγω της Κύπρου μας ενώ η Ειρήνη θα πάει με ποκύ δυνατή ομάδα !

  2. Kωνσταντινε φτανει φιλε μου εχειs παει ειδη 3 φορεs νομιζω εχειs-εχουμε κορεστει!!
    Θελουμε κατι φρεσκο και νεανικο και οχι κατι απο το παρελθον που να μαs θυμιζει την ελλαδα με πασοκ

  3. Αυτο το …..εχει κλειδωσει….. χριστε μου.
    Το καναλι της καρδιας μας ουτε καν μας ρωτησε.
    Απο την στιγμη που ακουσα οτι θα ειναι κ ο κυριος κοντοπουλος το παιχνιδι τελειωσε,υπηρχε κανενας που πιστευε οτι δεν θα παει;να μεινει διοργανωση διχως να μην παει και δεν προλαβαινει να βρει κ καμια αλλη χωρα.ειναι τιμη μας που μας γραφει κ τραγουδι.
    Κριμα για τους one και την παπαδοπουλου να τρωνε ακυρο,προτιμουσα αυτους παρα την στεφανια.

  4. Δεν τους ξερω (απ’οτι ακουω ηταν διασημοι στα 90s, που δεν ειχα ακομη γρννηθει τοτε) αλλα πρεπει να πω: αυτος στο κεντρο που υποπτευομαι ειναι ο lead μοιαζει με εναν creepy παιδεραστη…

  5. Μονο εγω κριντζαρω τρελά οποτε γινεται αναφορα στους ONE; Βγηκαν τοπ5 πριν 18 χρονια επειδη ηταν ωραια κομματια οι ιδιοι, φωνητικα το live ηταν επιεικως κακο και τα αγγλικα τα σκοτωναν αργα και βασανιστικα. Τι να πανε να κανουν μετα απο τοοοοοοσο καιρο; Καλυτερα απο τοτε αποκλειεται να ειναι.

    • το λαιβ τους ηταν κακό???γι αυτο το κοινο ειχε ξεσηκωθει την ωρα του τραγουδιου γι αυτο κ πηραν την 6η θεση ε?το γεγονός οτι εκεινη την χρονια η κυπρος με τους One ειχ εκάνει αισθηση ειναι γνωστό!ηταν το απολυτο φαβορί και εκανε πολυ καλη προωθηση του κομματιου τους..αλλα μη λεμε κ οτι θελουμε..

      • Το Gimme σαν τραγουδι μια χαρα ηταν αλλα φωνητικά ναι ηταν παρα πολυ μετριο, για να μην μιλησω προς το τελος που χοροπηδουσαν σαν τα κατσικια. Αν αυτο το πραγμα θεωρειται αισθητικα αρτιο τι να πω, σηκωνω τα χερια ψηλα. Το οτι ξεσηκωθηκε το κοινο δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα (βλ. τις γιαγιαδες απ τη Ρωσια που βγηκαν στη 2η θεση το 2012).

      • στοίχημα ότι η απάντηση αυτή είναι γραμμένη απο τον ίδιο τον χριστοφόρου. χαχαχχαχαχαχαχαχα

  6. Το ότι “έχουν” πλήρη άγνοια για το ποιοι έχουν καταθέσει συμμετοχή στην ΕΡΤ φανερώνει το επικοινωνιακό τρικ του συγκροτήματος για διαφημιστικούς λόγους. Ειδικά ο Χριστοφόρου που του αρέσει ο διαγωνισμός (όπως έχει πει επανειλημμένα) και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα γύρω από αυτήν, μου φαίνεται πολύ περίεργο ειδικά φέτος που κατέθεσε δική του πρόταση να έχει πλήρη μεσάνυχτα για το ποιοι συνάδελφοί του έχουν στείλει στην ΕΡΤ τραγούδι. Δεν ρώτησε τίποτα και κανέναν; Δεν είδε σε κανένα site & φορουμ που ασχολείται με την Eurovision ποιοι έστειλαν και ποιος (απ’ ότι φαίνεται) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα;

    Προφανώς θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα γύρω από την συμμετοχή τους (και καλά κάνουν), αλλά νομίζω με λίγο άχαρο τρόπο.

    • Φίλε gogos καλά τα λες. ο Χριστοφόρου όλα τα ξέρει απλά παίζει το ρόλο του μπροστά στις κάμερες, κουτοπόνηρος για να χρησιμοποιεί τέτοια επικοινωνιακά κολπάκια εν έτη 2020. Για λίγες στιγμές προβολής και δόξας το κάνουν. Ακόμα κι αν επιλεγούν να πάνε στο μόνο που θα κάνει ζημια δυστυχώς θα ναι στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Γιατί μην τρελλαθούμε, οι 4 χοροπηδούν απλά, καριέρα μόνο αυτός κάνει.

  7. Εσείς όλοι μη χάσετε να υποστηρίξετε τον Χριστόφορου που έχει γίνει σα τον Τζόκερ, 3 φορές έχει πάει δε χόρτασε?

  8. Νομίζω χρησιμοποιήσουν την Eurovision εντελώς για να ασχοληθούν ξανα μαζί τους ραδιοφωνία και μμε.Εχει πάει 3 φορές απο αξιοπρέπεια καπου λες φτανει…..Και το λεω εγω που ο Χριστόφορου μου είναι ιδιαίτερα συμπαθης

  9. Μακάρι να πάνε οι ΟΝΕ. Στα live τους είναι υπέροχοι ακόμη κ σήμερα! Δείτε απλά τι γίνεται μετά από 20 χρόνια στο Voodoo κάθε Πέμπτη! Εάν επιλέξουν πάντως τους ΟΝΕ εύχομαι να πάνε με ελληνικό στίχο!!! Ας στηρίξει και κάποιος τη γλώσσα μας! Πολλές φορές έχουν κερδίσει τραγούδια σε διαφορετική γλώσσα από τα Αγγλικά! Εμείς γιατί όχι;;;

    • Στο voodoo αγαπητή Αθηνά ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΟΝΕ. Απλα έχει τον κόσμο του το μαγαζί. τον ίδιο κόσμο που έχει στους ΟΝΕ τον έχει και τις υπόλοιπες νύκτες. Μην μασάτε τα λόγια του κωνσταντίνου. το χει στο μπλα μπλα. Και στην Κύπρο διαφήμίζει sold out και το 90% δουλευουν με μισο μαγαζί. Τώρα που δεν ήθελε να συνεργαστει κανεις μαζι του (πέρα απο κάτι κύπριες που δεν τις ξέρει ουτε οι μάνα τους) πήρε την άντζελα που τσακώθηκε με όλη την ελλάδα ήταν άνεργη και είδε μια καλή αφορμή την Κύπρο να βγάλει φράγκα. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΎΜΕ ΤΩΡΑ.

  10. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους……ο Χριστοφόρου τελευταίως με Θεοφάνους είχε μια ανοδική πορεία, παρουσίασε μια πιο ώριμη εικόνα, μου ήταν συμπαθής και τα λαιβ του ήταν πολύ καλά. Έκανα ωραία ανοδικά βήματα. Απο Οκτώβρη και μετά δεν ξέρω τι τον έπιασε τα χει κανει μπάχαλο. πήγε να ξαναγίνει one, κάνει συνεχώς παλιμπαιδισμούς, συμπεριφέρεται σαν ανώριμο παιδάκι που ξαφνικά μπήκε σε boy band και καβάλησε το καλάμι, γενικά βγάζει μια κακή εικόνα προς το έξω κι αυτό το λένε και διάφοροι που τυγχάνει να σχολιάζουμε το θέμα που καλό θα ήταν να δουν οι συνεργάτες του. Είναι αξιόλογος για να καταστρέφεται χωρίς λόγο. Τώρα σοβαρά με Αντζελα στην Κύπρο; Γιατί; ήταν δίπλα σε Θεοφάνους σαν άρχοντας. Πας δίπλα στην άντζελα σε μια στιγμή που την κράζει το πανελλήνιο? κρίμα

  11. Το reunion δυστυχώς δεν θα του βγει σε καλό. Ηδη άρχισε να το πληρώνει με τη σόλο καριέρα του. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

  12. Παιδιά έχουν διαρρεύσει βιντεάκια απο το βίντεο κλιπ τους. Εγω σαν θαυμάστρια του χριστοφόρου ήθελα να βάλω τα κλάματα όταν τα είδα. ο Χριστοφορου με παντελονι φουσκωτό και λεοπαρ μπουφάν να αληθορίζει στο φακό μπροστά σε ένα σκηνικό με ρόζ φωτα. παμε καλά; αυτός είναι ο Κωνσταντίνος του “ελα πεσ τα σε μένα”??!?! Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο. Οταν το δείτε θα καταλάβετε.

      • τα είχε ανεβάσει ο μακιγιέρ του (ναι κυκλοφορεί με μακιγιέρ παντού πλεον:-))))))))))) ) σαν στορυ στο ινσταγκραμ. 24 ώρες είναι τα στορυ και μετά χανονται

  13. ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ. ΚΟΥΡΑΣΕΣ

  14. σαν φάν των one θα ηθελα πολυ να τους δω κ πάλι στο διαγωνισμό!!!και επιτελους ελληνικη γλώσσα!!χιλιες φορες προτιμω τους οne παρά μια ποπ τσιχλοφουσκα ερμηνευμενη απο μια αγνωστη 17 χρονη ….

  15. δεν θα ήθελα να δω ξανα τους ΟΝΕ στο διαγωνισμό. Δοκιμάστηκαν, ο χριστοφόρου 3 φορές κι άλλες 2-3 που έστειλε συμμετοχή και δεν πέρασε. Δηλαδή η καριέρα του γυρίζει μονο γύρω απο το διαγωνισμό. Μειώνει τον εαυτό του. Προτιμώ σόλο τον χριστοφόρου, προτιμώ σαν ηθοποιό τον Φίλιππο και τον Αργύρη στον τομέα του αλλά όχι σαν ομάδα. Καλό θα ήταν να πάψουν να απομυθοποιούν τους ΟΝΕ, να τους αφήσουν στις μνήμες μας σαν γλυκιά ανάμνηση και να δει ο καθένας την καριέρα του. αυτό το reunion είναι το μεγαλύτερο φάουλ στην καριέρα του Χριστοφόρου, για τους άλλους 4 που ήταν στην αφάνεια είναι κέρδος. Στη Γιουροβίζιον καλύτερα να μας εκπροσωπήσει γυναίκα πιστευω

  16. Αγαπητέ Πάνο, δε νομίζω ότι κάθε Πέμπτη είναι γεμάτο το voodoo (εδώ και 4 μήνες) μόνο από τους θαμώνες του μαγαζιού! Όσες φορές έχω πάει έχει όλο κ περισσότερο κόσμο που τραγουδά τα τραγούδια των one! Μην ξεχνάς ότι είναι Πέμπτη (Καθημερινή) και παρόλα αυτά γίνεται χαμός γιατί όσα χρονια κ αν περάσουν απλά ” το έχουν “!!! Αν ήμουν στην θέση τους δεν ξέρω αν θα ξαναπηγαινα Eurovision.. Αλλά κανείς από μας δεν είναι κ δεν ξέρουμε κι εμείς αν θα παίρναμε τέτοιο Ρίσκο!! Όπως κ να έχει προτιμώ να δω τους one να εκπροσωπούν την Ελλάδα από μια 17χρονη που δεν την ξέρει κανείς κ ως συνήθως θα πλασάρει τα ” προσόντα ” της και φυσικά με ένα τραγούδι στα Αγγλικά!! Για μένα από όλους όσους είναι υποψήφιοι μακάρι να πάνε οι one!!!

    • Αγαπητή Αθηνά τα τραγούδια των πάντων τραγουδά τα πάντα σε τετοιου τύπου μαγαζιά. Για ποιο ρίσκο επίσης μιλάς; να καταστραφεί ποιού απο τους 5 η καριέρα? του φίλιππου, του δημητρη, του πανου, του αργυρη? ο Χριστοφόρου ναι παίρνει ρίσκο..κακός το παίρνει. οσο για την πρωτοεμφανιζόμενη που λες.. να σου θυμίσω ότι και ο χριστοφόρου την πρώτη φορά που πήγε πρωτοεμφανιζόμενος ήταν, να σου πω επίσης οτι η συγκλονιστική Λιζα Αντρεας που εσκισε με την κυπρο παλι πρωτοεμφανιζόμενη ήταν σε αντίθεση με τους μύθους που κατα καιρούς πάτωσαν

      • ε και επειδή καποιες πρωτοεμφανιζομενες πηγαν καλά πρεπει καθε χρονο σωνει κ καλά να πηγαινουμε με 16χρονα?/η γιουροβιζιον ειναι ενα show ενας διαγωνισμος τραγουδιου και οχι ενα φεστιβαλ 17χρονων οπως νομιζετε κάποιοι..οταν το ξεπεράσετε αυτο ισως να μπορεσουμε να κανουμε σοβαρη κουβέντα!!

  17. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ REUNION ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΝΕ.

  18. Κάποιοι υποτιμάτε τους One όπως η ηλικία τους και άλλα σαχλα που λέτε όμως πιστεύω πως έχουν τραγούδι για 10αδα καταθέσει. Να σας θυμησω το U. K. 2011 που πήγαν και έφεραν καλή θέση και μ ένα ποπ μέτριο και όχι κάτι όπως θα είναι των One. Εμφανισιακά είναι καλύτεροι και επί σκηνής θα είναι εξαιρετικοί. Όσο για το comeback αυτό οι ξένοι φανς θα το λατρέψουν και λέτε ότι θέλετε. Δε με χαλάει Στεφανια αλλά πάλι το όμορφο χαριτωμένο κοριτσάκι με το χαχοποπ στο πόδι του Κοντόπουλου, σορρυ αλλά δεν θα ξανά ξανά ξανά πάρουν.

  19. Αγαπητέ Κωνσταντίνε μετά την κορυφαία συνεργασία με Θεοφάνους, την παρουσία στο Ηρώδειο, τη συνεργασία με Πέγκυ Ζίνα, με Ευρυδίκη, μετά το Ελα πες τα σε μένα, το Στάσου ένα λεπτό και άλλα τόσα μεστά και ώριμα είναι απλό.. ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ONE. ΟΥΤΕ ΜΕ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΟΡΕΎΕΣΑΙ ΣΑΝ ONE AND ONLY. Μην υποτιμάτε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες τις καρριέρες σας

  20. Δεν υποτιμώ τους ΟΝΕ ετσι? Ας μείνουν όμως στις μνήμες μας σαν παιδική ανάμνηση, όμορφη, γλυκιά και μέχρι εκεί. Ας εξελιχθούν, να μας πανε μουσικά ενα βήμα μπροστά θέλουμε και όχι να ζούμε ξανά και ξανά το παρελθόν.

  21. Περίμενα να παω στο μαγαζί να δω για να μπορώ να έχω άποψη. Πήγα χθες βράδυ στο μαγαζί που εμφανίζονται οι ΟΝΕ και η Δημητρίου στη Λεμεσό. Ο επιχειρηματίας ΝΑΙ έχει κέρδος απ το σχήμα γιατί έστω απο περιέργεια θα περάσει ο κόσμος να δει. Σχήμα που μειώνει και θα φανεί άμεσα η ζημιά που κάνει στον Κωνσταντίνο. Δεν υπάρχει καμία μα καμία χημεία μεταξύ καλλιτεχνών. Οι πρώτοι δυο εντελώς αδιάφοροι έως ανύπαρκτοι, ο Γιώρκας αξιόλογος και αξιοπρεπής, η Δημητρίου καλύτερα να κάτσει σπίτι της πλέον, ο Κωνσταντίνος πολύ καλός για να είναι εκεί. Είναι εκρηκτικός, φωνάρα άλλα δεν δένει με την αντζελα. Είναι σκαλιά ανώτερος φωνητικά, ακόμα και σκηνικά δεν δένουν, είναι μια εικόνα γιαγιάς και εγγονού. Τα χρονάκια της φαίνονται στη σκηνή. Οι ΟΝΕ τώρα, ότι πιο αδιάφορο έχω δει. ο Κωνσταντίνος και άλλες 4 γλάστρες γύρω του. Αν δεν σταματήσει όλο αυτό το πανηγυράκι κινδυνεύει να χάσει την εκτίμηση του κόσμου. Είναι κιτς σαν εικόνα και μόνο. Είναι γελοίο να βλέπεις ίδιες κινήσεις και ντύσιμο μ΄αυτο που εκαναν στα 25 και να ναι τώρα 45 με γκρίζους κροτάφους. Έχασαν την ισορροπία, κάπου γίνεται κακή διαχείρηση. Κι αν έχω αυτή την εικόνα απο ένα μαγαζί σκέψου τι κακή εικόνα θα ναι για γιουροβίζιον. Αυτά απο Λεμεσό.

  22. Έχω αποκομίσει παρόμοια εικόνα απο την πρεμιέρα. Αν είχε άλλη μάνατζερ ο Χριστοφόρου θα ήταν Νο1 πανελλήνια χρόνια τώρα.

  23. ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΙΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ BILLY BAM BAM. ZHTO TA PAPAGALAKIA

  24. πάνω που αρχισα να εκτιμώ τον χριστοφόρου καλλιτεχνικά και να τον γουστάρω σαν καλλιτέχνη, ξαναβγήκε ως one και έχασα πάσα ιδέα

  25. Για να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Αυτό που κάνει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δεν λέγεται reunion. Είναι κανονική επαναλειτουργία και μόνιμη επανένταξη του στο boy band ΟΝΕ. Είναι κρίμα που πήρε μια τέτοια απόφαση στην πιο όμορφη και ανοδική φάση της καριέρας του γιατί κακά τα ψέματα όλο αυτό το πανηγυράκι που βλέπουμε γύρω απ τους ΟΝΕ με κόρνες φιγούρες παγιέτες σερπαντίνες κτλ κτλ έχει ημερομηνία λήξης και στο τέλος θα την πληρώσει ο ίδιος που θα κληθεί να αρχίσει και πάλι απ το μηδέν όπως τοτε που αποχώρησε απο το συγκρότημα για να αποδείξει ξανά ότι είναι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και όχι ο Κωνσταντίνος τους ΟΝΕ.

  26. Κι αντί να βγουν να συγχαρούν ένα νέο παιδί που της ανατέθηκε η εκπροσώπηση της χώρας βλέπουμε ποστ μελών του συγκροτήματος να μιλούν για μπουλινγκ, να προβάλλουν εικόνες της Jlo και Shakira τονίζοντας την ηλικία τους. Συγκρίνουμε τα ασύγκριτα. Γη και ουρανό. Ας συνέλθουμε και ας αποδεκτούμε την πραγματικότητα. Καλή επιτυχία Ελλάδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ