Η Στεφανία στην Ελλάδα για ηχογραφήσεις!

Όπως όλα δείχνουν όλα έχουν πάρει το δρόμο τους για την επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής συμμετοχής στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision! Η εν λόγω ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ενώ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει σε προηγούμενα άρθρα η Επιτροπή Έργου της ΕΡΤ φαίνεται να έχει κλειδώσει στο όνομα της Στεφανίας για το θέμα της εκπροσώπησης της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, τα επικρατέστερα υποψήφια τραγούδια για την Στεφανία φέρουν την υπογραφή του συνθέτη μεγάλων επιτυχών Δημήτρη Κοντόπουλου. Χθες, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και μόλις για μια ημέρα, η 17χρονη teen idol βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα για να ηχογραφήσει τα τραγούδια στο studio του συνθέτη.

Μάλιστα και οι δύο τους δεν δίστασαν να… “αποκαλύψουν” τις κινήσεις τους στα social media, προκαλώντας παράλληλα τον ενθουσιασμό των fans.

Φυσικά στην ομάδα της ελληνικής αποστολής θα είναι και ο διακεκριμένος στο είδος του Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος θα αναλάβει τη σκηνική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής και θα “μεταμορφώσει” τη Στεφανία από ένα νεαρό κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μία… «σούπερ γυναίκα» που θα κερδίσει το κοινό!

Προς το παρόν, συνεχίζουμε να αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2020! Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “θα “μεταμορφώσει” τη Στεφανία από ένα νεαρό κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μία… «σούπερ γυναίκα» που θα κερδίσει το κοινό!”
    Μόλις μας είπατε τον τίτλο του τραγουδιού ή είναι η ιδέα μου?
    SuperWoman??
    ;

  2. διατηρούσα μια ελπίδα παει κ αυτή!επιστροφη στα πέτρινα χρόνια!τουλάχιστον τοτε στέλναμε μια γαρμπή μια βόσσου μια ελίνα βρε αδερφέ!φέτος οπως κ περυσι κατι εντελως αγνωστες…

    • Στον διαγωνισμό αυτόν, όπως έχουμε δει άπειρες φορές, δεν έχει σημασία αν παει κάποιος που είναι δημοφιλής ή γνωστός στο ευρυ κοινό της πατρίδας του. Αλλά να χει όμορφο τραγούδι & παρουσίαση.
      Όλα τ’ άλλα είναι “να χαμε να λέγαμε…”

  3. Έτσι Φωκάς Ευαγγελινος και Δημήτρης Κοντόπουλος, καλό 2009! Ετοιμαστείτε για ένα ανεμπευστο ποπακι της σειράς και ένα φαντασμαγορικό ανεβατορι που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση. Κρίμα για το κορίτσι, έπρεπε να είχε μια πιο σύγχρονη ομάδα από πίσω της.

  4. Ναι καλε ετσι ειχε γινει ντορος και με τις “ηχογραφησεις” της Ντουσκα στο υπεροχο Λονδινο και τελικα βγηκε το Better love. Τραγουδαρα.

    • Μια χαρά τραγούδι ήταν φίλε μου! Μας έχετε πρήξει όλοι σας με σχόλια σας, θα τη φάτε την κοπέλα για όνομα του θεού!

      • μια χαρά τραγούδι που πηρε την 20 κάτι θέση κ στον τελικο ψαχναμε την ψηφο μας…που κ να ηταν κακο τραγούδι δλδ….

      • @stratos μια 21η θέση δε θα ρίξει ούτε θα αλλοιώσει την αξία και την ομορφιά ενός τραγουδιού.. Το τολμήσαμε, δοκιμάσαμε, οκ αποτύχαμε.. So what? Το better love ακόμα το ακούω… Μπορεί να μην ήταν στα μουσικά γούστα των Ευρωπαίων εκείνο το βράδυ αλλά σαν τραγούδι είναι αξιόλογο

  5. Σε άλλο σάιτ που ασχολείται με τον διαγωνισμό και παρέχει έγκυρες-για την ώρα- πληροφορίες, εξίσου έγκυρες με αυτές που δημοσιεύει ο ogae αναφέρουν τα εξής σχετικά με το τραγούδι που φαίνεται να κλειδώνει και να προτιμάται από όλες τις πλευρές ( ΕΡΤ, ομάδα Στεφανίας και Στεφανία).
    “Το τραγούδι είναι ένα dance pop έθνικ κομμάτι, με ραπ ρυθμό στα κουπλέ. Είναι ένα δυτικότροπο κομμάτι, που όμως παντρεύει και τον ελληνικό ήχο στο μουσικό του μέρος, αφού περιλαμβάνει μουσικά όργανα όπως η ηπειρώτικη γκάιντα, ο ζουρνάς και το βιολί. Κλαρίνα, λίρες κλπ δεν υπάρχουν, όπως έχει ειπωθεί σε διάφορα μέσα. Αυτή η μίξη όμως γίνεται με έναν μοντέρνο και σύγχρονο τρόπο.”
    Προσωπικά αυτή η περιγραφή με παραπέμπει σε κάτι κοντά στο lovewave (ARM2016)…
    Εν αναμονει των επισήμων ανακοινώσεων λοιπόν και φυσικά του τραγουδιού!

  6. Επειδη βλεπω πολλους να κραζουν και να υποτιμουν την Ντουσκα, θελω να πω καταρχας πως το τραγουδι ηταν παγκοσμιου εμβελειας και αυτο το ειπαν ολοι απο το εξωτερικο (σαν audio βεβαια)…… Ωστοσο στην eurovision δεν τους βγηκε….. Ηταν κατι καλοδουλεμενο αλλα δεν ηταν οπτιακουστικα “”παραμυθενιο” …… Σε αυτο ωφειλετε κυριος η live εκτελεση που τελικα αποδειχθηκε πως η φωνη της δεν ταιριαζε τοσο σε ενα τετοιο κομματι και δεν μπορουσε να το υποστηριξει……. Γενικα η φωνη της ειναι πολυ ιδιαιτερη αλλα δεν ταιριαζει να εχει μεγαλη ενταση και να ανεβαινει ψηλα για αυτο και πιστευω πως επρεπε να παει σαν το slow (το δικο της) η τυπου lana del rey……Η παρουσιαση ωστοσο γταν ωραια σαν ιδεα αλλα ο φωτισμος και τα πλανα ηταν πολυ μετρια…… Κριμα επειδη σαν ιδεα ηταν πολυ ωραιο αλλα τους δινω το μπραβο που το προσπαθησαν πολυ.. ..

  7. Το εχουμε ξαναζησει το ολο παραμυθι το 17.
    Δεν εχω καμια αγωνια φετος,το τραγουδι θα ειναι πολυ μετριο.Παρτε το χαμπαρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γραψει.Γιατι η Ερτ δεν απευθυνεται σε αλλους;δεν υπαρχουν συνθετες;

    • Το γεγονός ότι η ΕΡΤ μέσω της επιτροπής απέρριψε τις άλλες συμμετοχές που κατατέθηκαν φέτος από άλλους δημιουργούς το έχεις ακουστά;
      Λες ανυπόστατα πράγματα, βγάζεις και συμπεράσματα από πάνω…

      Καμία σχέση με το 2017 (όπως γράφεις). Φέτος κατατέθηκαν αρκετά τραγούδια (δεν ξέρω τον αριθμό, αλλά σύμφωνα με άρθρα περισσότερα από πέρσι) και κατέληξαν σ’ αυτό. Πάντως η ΕΡΤ δεν απευθύνθηκε αποκλειστικά στην Dream Team όπως φαντάζεσαι…

      • Εσυ πιστευεις οτι η επιτροπη (και καλα) της Ερτ εκατσε και ακουσε τραγουδια απο αγνωστους;Ελα τωρα στην Ελλαδα ζουμε.ας πουμε οτι εκατσε δηλαδη του Κοντοπουλου ηταν το καλυτερο αναμεσα σε τοσα νεα παιδια;
        Ειμαι σιγουρος οτι ο ανθρωπος θα χαντακωσει την κοπελα,ειναι εκτος εποχης,βρε παρτε το χαμπαρι δεν μπορει να γραψει.

      • Οποτε θες αγορι μου,υπομονη μεχρι να ακουσουμε το τραγουδι κ θα σου πω τοτε ποσα παιρνω

    • Συνθέτες υπάρχουν, λεφτά δεν υπάρχουν. Ο Κοντόπουλος, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, πάει στην ΕΡΤ με την προσφορά του. Έχει σχέδιο, έχει πλάνο. Τους πουλά το πακέτο σε οικονομική προσφορά, με όλα τα παρελκόμενα (έχω έτοιμο τον Φωκά, τον Άλεξ Παναγή, θα το στήσουν το μαγαζί, εσείς ούτε το δαχτυλάκι σας δεν θα κουνήσετε). Ε, δεν θέλει και πολύ η ΕΡΤ για να “αγοράσει τον μπελά”. Το 2017 τους πούλησε την Ντέμυ, φέτος τους πουλά τη Στεφανία, γενικώς θα τους πουλά πριγκίπισσες της ποπ ώσπου να δύσει ο ήλιος προκειμένου να κάνει το κέφι του στη Γιουροβίζιον. ο Ραλφ Σίγκελ της Ελλάδος.

  8. Δ.Κοντοπουλος /Φ.Ευαγγελινός.
    Άντε πάλι τα ιδια που βλέπαμε για χρόνια. Γιατι τοσο πισογυρισμα πια ;;;

  9. Και πάλι χωρίς να έχουμε ακούσει τραγούδι ορισμένοι βγάζουμε από τώρα χολή και συμπεράσματα για αποτυχία οι γνωστοί… “Αστρολόγοι” δηλαδή… Έλεος ρε παιδιά, χαλαρωστε και περιμένετε να γνωστοποιηθεί το τραγούδι, Νατο ακούσουμε και έπειτα κρίνουμε. Δηλαδή, τι θα γίνει αν δεν πείτε αυτά που λέτε θα σας πέσει η υπόληψη?
    Αν είναι δυνατόν! Το κορίτσι κάνει δουλειά αυτό τον καιρό όπως κι η ομάδα καλό είναι να έχουμε ψυχραιμία και να μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις/σκέψεις… Άντε Στεφανια καλή συνέχεια στην δουλειά!!!

    • Φιλε μου νεους ανθρωπους ζηταμε.Δεν κραζουμε την Στεφανια,κραζουμε την αποφαση της Ερτ για το συνθετη.Η Ερτ ποτε δεν αγαπησε την Γιουροβιζιον κ ποτε δεν θα την αγαπησει,ζηταμε σεβασμο,αξιοκρατια κ νεα προσωπα.Αν ερθει η νικη ξανα στην χωρα θα ειναι απο αγνωστο κ νεο ατομο,εχουν τελειωσει οι φανφαρες του Ρουβα,ο διαγωνισμος εχει αλλαξει,ο Κοντοπουλος αμτιπροσωπειυει ολο αυτο.βλεπω το διαγωνισμο απο το 96 και φετος ειναι πρωτη φορα που κραζω.ποσο αλλο αχυρο ρε ερτ ποσο;

  10. Οπότε όπως φαίνεται έκλεισε η Στεφανία με Κοντόπουλο-Ευαγγελινό.
    Για την Στεφανία μπορώ να πω ότι χαίρομαι αρκετά. Δεν την ήξερα αλλά βλέποντας λίγο την δουλειά της, φαίνεται ότι έχει το διεθνές πακέτο που χρειάζεται. Επίσης έχει ένα σεβαστό γερμανόφωνο κοινό (μέχρι και σε σειρά παίζει στην Ολλανδία και δίνει την φωνή της σε γνωστά κινούμενα σχέδια, δεν είναι λίγο) και όλο αυτό φαντάζομαι θα μεταφερθεί στους ψήφους από χώρες όπως η Ολλανδία που στατιστικά μας ψηφίζουν σπάνια.
    Για τον Φωκά επίσης δεν έχω θέμα, ίσως θα ήταν καλύτερο να δίναμε την ευκαιρία σε κάποιο φρέσκο πρόσωπο αλλά από την άλλη όλοι ξέρουμε ότι θα δώσει το 100% και δεν θα μας αφήσει εκτεθειμένους σκηνικά (γλυτώνουμε και την γκρίνια ότι στέλνουμε άγνωστους στην ομάδα).
    Τώρα το πονεμένο κεφάλαιο που λέγεται Κοντόπουλος… Εγώ προσωπικά δεν του χρεώνω τις αποτυχίες της Ντέμη και της Αιζελ (ή όπως την έλεγαν την άλλη) σαν αποτυχίες βαθμολογικές αλλά καλλιτεχνικές. Αν αυτά που είχε γράψει ήταν καλά ή είχαν μια κάποια δημιουργικότητα και έτυχε να μην πάνε καλά, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος συνθέτης έχει κολλήσει στην δεκαετία των 00s-αρχές 10s. Ακόμα και τα μη -eurovsion τραγούδια του έχουν τον ίδιο ξεπερασμένο ρυθμό και τις ίδιες αδιάφορες μελωδίες. Το περσυνό μας που δεν πήγε καλά τουλάχιστον είχε κάτι το μοντέρνο. Κάτι που θα μπορούσες να ακούσεις στο ραδιόφωνο σήμερα. Ελπίζω να μας διαψεύσει και αυτό που θα ακούσουμε να μην ένα ethnic χορευτικό κομμάτι που θα έβλεπε δεκάδα μόνο στο μακρινό 2009.
    Περιμένω λοιπόν το τραγούδι με χαρά αλλά κάποιες δικαιολογημένες επιφυλάξεις.

  11. εμένα πάλι με ενοχλεί η απ εθειας αναθεση σε μια αγνωστη κοπέλα..αν ηταν ενας καταρτισμένος καλλιτεχνης με δημοφιλια ακομη κι αν δν ηταν του γουστου μου θα ελεγα ο.κ υπαρχει μια εμπειρια εχει ενα κοινο ασχετα απο την δικη μου εκτιμηση….τωρα ομως δν συμφωνω΄με αυτη την τακτικη..με ποιο κριτηριο μας επιβαλλουν αυτη που θα μας εκπροσωπησει????

    επισης η γιουροβιζιον ειναι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ K OXI ΝΕΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ!!ελπίζω να το αντιληφθουν κάποιοι……..

  12. Πόσες αποτυχημένες συμμετοχές πρέπει να έχει ο Κοντόπουλος για να σταματήσουμε να τον στέλνουμε;
    Άλλοι δεν υπάρχουν;

  13. Συμφωνώ με τις επιφυλάξεις πολλών όσον αφορά την περίπτωση Κοντόπουλου. Προσωπικά ελπίζω κάποιος άλλος να του γράψει το ρεφραίν γιατί εκεί υστερεί.
    ΟΜΩΣ για να είμαστε δίκαιοι φέτος δεν του έγινε απευθείας ανάθεση, όπως έγινε το 2009 και το 2017, αλλά ανοιχτή πρόσκληση και εσωτερική επιλογή απλώς χωρίς ψήφο κοινού. Αυτά τα δύο διαφέρουν. Οπότε δεν δικαιούμαστε να τον κατακρίνουμε. Καλά έκανε και έστειλε. Τώρα αν το τραγούδι του είναι μέτριο και αυτό προκρίθηκε (που λογικά θα σημαίνει ότι τα άλλα ήταν χειρότερα), δεν φταίει αυτός, που συνεχίζει να στηρίζει τον θεσμό, αλλά όλα τα υπόλοιπα “μεγάλα ταλέντα” της Ψωροκώσταινας που δεν ενδιαφέρονται να στείλουν τραγούδι γιατί τους φαίνεται πολύ “λίγη” η Γιουροβίζιον για το τεράστιο μουσικό τους εκτόπισμα! Με αυτούς να τα βάζετε!
    Καλή μας αρχή και ας αισιοδοξούμε όσο μας επιτρέπεται!

    • Πότε ακριβώς έκανε ανοιχτή πρόσκληση η ΕΡΤ σε σύνθετες και τραγουδιστές να υποβάλλουν προτάσεις ? Το πολύ πολύ να είπαν στο μιλητό σε 3 δικούς τους που είναι φιλαράκια τους να υποβάλλουν την πρότασή τους.

      Αυτό δείχνει τη γελοιότητα της ΕΡΤ. Βγάλε ερτ μου μια ανοιχτή δημόσια πρόσκληση και πες αυτό το 20ημερο από 1η έως 20 Δεκέμβρη οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ολοκληρωμένη πρόταση. Τόσο δύσκολο είναι ? Καταντάει σκανδαλώδες η ανάθεση στον ίδιο συνθέτη που του έγινε μόλις ανάθεση 2 χρόνια πριν ( και πάτωσε κιόλας και χρειάστηκε να γλυφουμε επιτροπες για να περάσουμε τελικο). Επιπροσθέτως , εκτός του ότι απέκλεισε από τον τελικό την κουκλάρα και φωνάρα Αιζελ του Αζερμπαϊτζάν ( κατάφερε να αποκλείσει το Αζερμπαϊτζάν για πρώτη φορά στην ιστορία του ), την ίδια χρονιά απέκλεισε και τη Λευκορωσία ( εκτός και αν το ” όσο ο κόσμος θα έχει εσενα” με τη σημαία της Λευκορωσίας δεν ήταν δική του σύνθεση …).

      Το πρόβλημα με τον Κοντόπουλο είναι ότι κανένα πραγματικά μεγάλο όνομα της Ελλάδας δεν δέχεται πλέον να πει τραγούδι του και πόσο μάλλον να πάει και Γιουροβίζιον παίζοντας την τραγουδιστική του καριέρα κορώνα γράμματα, οπότε προτείνει σαν ερμηνευτή τον κάθε λουζερ ή άγνωστο που δεν θα μας απασχολήσει ποτέ ξανά μετά τη Γιουροβίζιον. Η Ντέμη πήγε Γιουροβίζιον όταν έκανε 50.000 views και ήταν στην απόλυτη παρακμή της γιατί κανείς σοβαρός καλλιτέχνης δεν θα έλεγε τέτοιο μπαζο-τραγούδι ( κακή απομίμηση cascada του 2013).

      Όσο για τη Στεφανία τι να πεις ? Έτσι θα ανέβει το ενδιαφέρον του κόσμου στην Ελλάδα για τη Γιούρο? Κάνοντας ανάθεση σε ένα άγνωστο και άπειρο αγγούρι επί σκηνής που είναι μολις 17 ετών και τα τραγούδια της με το ζόρι κάνουν 50 και 100 χιλιάδες views ? Πλέον κανείς στην Ελλάδα δεν ασχολείται με Γιούρο, από 90 τοις εκατό τηλεθέαση στην Ελλάδα , ο διαγωνισμός κάνει μόνο ένα 48% και μόνο το Σάββατο βράδυ και μόνο επειδή η Κύπρος στέλνει λίγο πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες. Η Γιουροβίζιον με εξαίρεση αυτή την τηλεθέαση , πατώνει και στην τηλεθέαση την ημιτελικών στην Ελλάδα αλλά και σε ενδιαφέρον και συζητήσεις του κόσμου. Κανείς δεν ασχολειται την επόμενη μέρα . Και ναι, αν έπρεπε Σόνι και καλά να πάμε με απευθείας ανάθεση πάλι και φέτος , χρειαζόταν και δυνατό όνομα αλλά και ψάξιμο για να πάει το δυνατό όνομα με καλό τραγούδι. Σιγά πια τη δύσκολη διαδικασία.

      Ούτε τα πέτρινα χρόνια, δεν υπήρχε τέτοια υποτίμηση του θεσμού από την ΕΡΤ.

      Κρίμα.

      • Όσοι είστε κατα της συμμετοχής μας λόγο Κοντόπουλου, επιμελώς δεν κάνετε ούτε μία αναφορά στο γεγονός ότι ΔΕΝ το έγραψε μόνος του το τραγούδι (που φαίνεται ότι έχει πάρει το “πράσινο “φως). Ούτε μία και από κανέναν σας!! Γιατί άραγε;;; Μήπως δεν σας βολευει στις κακίες σας προς την Dream Team και ειδικά προς τον συνθέτη ή απλά είστε τόσο πολύ ανενημέρωτοι; Ή και τα δύο μαζί;;;

        Η σύνθεση Κοντόπουλου-ARCADE θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες. Κάντε λίγο υπομονή να το ακούσετε (τουλάχιστον) και μετά πειτε μας την άποψή σας. Όπου τότε (αν αρέσει το τραγούδι και έχει αποδοχή, λέω αν…) θα πέσει πολύ γέλιο γιατί και πάλι θα κράζετε τον Κοντόπουλο και θα δίνεται τα εύσημα προς ARCADE “μεριά”…

      • Με το ζόρι κάνουν 50-100χιλ view λέει ενώ έχει βίντεο με 1,2εκ. και το πιο πρόσφατό της έχει σχεδόν 250χιλ ενώ βγήκε τέλη του 19. Πριν πετάξεις την κακία ενημερώσου τουλάχιστον

  14. Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι σούπερ σταρ έχει όλο το πακέτο η μικρή Στεφανία είναι επίσης πολύ ωραία παρουσία έχω πρόταση προς την επιτροπή της ΕΡΤ να στείλει και την Ειρήνη και την Στεφανία με τον συνθέτη που νίκησε με το Toy το 2018 ως γυναικείο ντουέτο από το 1974 έως και το 2019 δεν θυμάμαι την χώρα μας να έχει στείλει γυναικείο ντουέτο στην Γιουροβίζιον αν θέλει η επιτροπή της ΕΡΤ όλα μπορεί να τα κάνει περιμένουμε τέλη Ιανουαρίου θα ξέρουμε πιθανότητα πάντως ένας Ελληνικός τελικός θα ήταν η καλύτερη λύση με τυλεψηφωφωρεια από το τηλεοπτικό κοινό και μόνο ???????????? Ειρήνη Παπαδοπούλου εύχομαι να υπάρχει διαφάνεια είσαι χαρισματική είσαι σούπερ σταρ καλή επιτυχία ???????????????????????????

  15. σα την ντεμυ θα παει αυτο το κοριτσακι. δε μου αρεσει καν σα προσωπο. μια φατσα που δεν εχει τιποτα ιδιατερο και ουτε προκειται να ειναι εκρηκτικη στη σκηνη. κατι σε στυλ ντεμυ που βγαζει και ξενερωνω.

  16. Ακομα να καταλαβουν οι Ελληνες οτι τραγουδι με ελληνικη γλωσσα και ελληνικη μουσικη ενορχηστρωση ειναι αυτο που παντα θα εχει επιτυχια. Αναλωθειτε σε τραγουδια τυπου better love και θα βλεπετε παντα στον πατο την Ελλαδα. Και μη μου πει καποιος για το τραγουδι το 2018 γιατι ηταν τραγουδαρα που ομως δεν ειχε καλη σκηνοθεσια και ηχητικα δεν βγηκε το αποτελεσμα. Ας ειχε πεντε ατομα στη σκηνη η Τερζη να τη στηριζουν φωνητικα και θα ειχε βγει το τελειο αποτελεσμα. Η Ελλαδα εμπνεει οταν ειναι ο εαυτος της χωρις να μιμειται κουλτουρες και ακουσματα που ειναι ξενα. Η Ελλαδα ποτε δεν θα κερδισει ξανα με ενα καθαρα δυτικοτροπο τραγουδι γιατι δεν μας ταιριαζει. Και οι ξενοι το ξερουν.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ