EUROVISION 2020: Στο κέντρο του Άμστερνταμ η μετάδοση του διαγωνισμού!

Γιγαντοοθόνες θα στηθούν στο κεντρικότερο σημείο του Άμστερνταμ, απ’ όπου θα γίνει η μετάδοση του 65ου Διαγωνσιμού της Eurovision. Όσοι θα βρίσκονται στο Άμστερνταμ στις 12, 14 και 16 Μαΐου, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκεί το μεγάλο γεγονός.

Το Άμστερνταμ θα παίξει τον δικό του ρόλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστισελίδας nu.nl, το Άμστερνταμ θα συμβάλει κι αυτό στη μετάδοση της Eurovision σε όσο το δυνατό περισσότερους οπαδούς της. Οι γιγαντοοθόνες θα στηθούν στην οδό Reguliersdwarsstraat, όπου θα προβληθούν οι 2 ημιτελικοί και φυσικά ο μεγάλος τελικός.

Εκτός όμως από τη μετάδοση του διαγωνισμού, τις ημέρες ανάμεσα στα σόου θα διοργανωθούν ειδικές εκδηλώσεις και θεματικά πάρτι. Υπολογίζεται ότι περίπου 6.000 άτομα θα προσέρχονται κάθε βράδυ.

Τον Μάιο η Eurovision 2019 μεταδόθηκε από την AVROTROS και αποκλειστικά για τα μέλη της σε 21 κινηματογράφους σε όλη τη χώρα. Του χρόνου στόχος είναι αυτό το γεγονός να είναι υπαίθριο και προσβάσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ο Δήμος του Άμστερνταμ έχει ήδη εγκρίνει τη χορήγηση 35.000€ για το γεγονός αυτό και αναμένει την άδεια για την κατασκευή. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί ακόμη.

Τι είναι η Reguliersdwarsstraat

Είναι πολυσύχναστος δρόμος με πολλά εστιατόρια, καφέ και καταστήματα. Βρίσκεται στην παλιά πόλη του Άμστερνταμ, ανάμεσα στις οδούς Koningsplein και Rembrandtplein.

Η επίσημη ιστοσελίδα του δρόμου ΕΔΩ.

πηγή: escxtra, reguliers.net

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μμμμμμμμμμμμμ πρωτα αρνειται να διοργανωσει το Αμστερνταμ και τωρα μας το παιζει καμποσο.. Δε θα παρουμε ευχαριστουμε..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ