QUIZ: Πόσο καλά γνωρίζεις τις Ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision (2001-2019);

Στις παρυφές του 2020 και της τρίτης δεκαετίας του 21ου αιώνα, η Ελλάδα έχει συμπληρώσει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 41 συμμετοχές. Ειδικότερα, από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει λείψει μόνο από το διαγωνισμό εκείνο του 2000, ενώ η δεκαετία που μας αφήνει είναι η πρώτη μέχρι στιγμής συνεχούς παρουσίας της χώρας μας. Στις δεκαεννέα συμμετοχές, η χώρα μας έχει να επιδείξει μια κατάκτηση βραβείου, μια εξαιρετική διοργάνωση του διαγωνισμού της Eurovision, πολλές συμμετοχές οι οποίες τερμάτισαν στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, συμμετοχές που αγαπήθηκαν πανευρωπαϊκά και άλλες που δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά στο τελικό αποτέλεσμα της βαθμολογίας.

Όπως σε κάθε διαγωνισμό δε θα μπορούσαν να λείπουν τα trivia quiz που το συνοδεύουν. Η ομάδα του OGAE Greece σας έχει ετοιμάσει ένα τέτοιο quiz, ώστε να τεστάρετε τις γνώσεις να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας και να επιβεβαιώσετε πόσοι ειδήμονες είστε σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Καλείστε λοιπόν να απαντήσετε σε δέκα ερωτήσεις σχετικά με τις ελληνικές συμμετοχές στη Eurovision (2001-2019).

Τι score πετύχατε; Αναμένουμε τις επιδόσεις σας!

Μείνετε με τον OGAE Greece όχι μόνο για τα νέα της Eurovision αλλά και για πολλά ακόμα Quiz του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

4 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ