QUIZ: Πόσο καλά γνωρίζεις τα slogan της Eurovision;

Ο διαγωνισμός της Eurovision γίνεται φέτος 65 χρονών. Ο μεγαλύτερος πανευρωπαϊκός, και όχι μόνο, διαγωνισμός τραγουδιού που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 50 σε μια προσπάθεια της EBU συμφιλίωσης των λαών της Ευρώπης, μας έχει χαρίσει αρκετές συγκινήσεις. Οι απανταχού φίλοι του διαγωνισμού συνδέουν κάθε χρονιά με ένα τραγούδι που ξεχώρισαν, μια στιγμή που τους κέντρισε το ενδιαφέρον, μια τεράστια χαρά για τη νίκη της αγαπημένης τους χώρας, μια απογοήτευση για ένα άσχημο αποτέλεσμα.

Όπως σε κάθε διαγωνισμό δε θα μπορούσαν να λείπουν τα trivia quiz που το συνοδεύουν. Η ομάδα του OGAE Greece σας έχει ετοιμάσει ένα τέτοιο quiz ώστε να τεστάρετε τις γνώσεις να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας και να επιβεβαιώσετε πόσοι ειδήμονες είστε σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Καλείστε λοιπόν να αναγνωρίσετε τα slogan των τελευταίων διαγωνισμών της Eurovision. Από το 2002 και μετά, με μοναδική εξαίρεση το 2009, κάθε διαγωνισμός της Eurovision έχει ένα slogan που το συνοδεύει, το οποίο αποφασίζεται από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα και στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη ενός οπτικού σχεδίου για το διαγωνισμό.

Εσείς πόσα από τα slogan γνωρίζετε; 

Μείνετε με τον OGAE Greece όχι μόνο για τα νέα της Eurovision αλλά και για πολλά ακόμα Quiz του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

 


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

[Φωτογραφία: depositphotos]

4 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ