“Στη Eurovision πρέπει να πάει η Joanne!”, δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου!

Τη στήριξή της στην πρόταση της MINOS EMI για τη Eurovision 2022 Ιωάννα Γεωργακοπούλου (Joanne) εξέφρασε η Έλενα Παπαρίζου. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” στην τηλεόραση του Alpha η νικήτρια της Eurovision 2005 είπε:

Πιστεύω πως εάν βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι για αυτό το υπέροχο πλάσμα, εννοείται ότι πρέπει να πάει στη Eurovision! Το θέλει και η ίδια, κι αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο!

Η Έλενα Παπαρίζου που ήταν coach της μεγάλης νικήτριας του “The Voice of Greece” Joanne, δήλωσε πως είναι πάντα δίπλα στους νέους ανθρώπους, όπως και εκείνη στα πρώτα βήματά της είχε πολλούς σε όλες τις χώρες. Έτσι, και με τη Joanne εννοείται ότι είναι δίπλα της και θα τη συμβουλεύσει εφόσον επιλεγεί για τη Eurovision και – φυσικά – της το ζητήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι η 19χρονη Joanne βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή των MAD VMA παρουσιάζοντας το single της “Twist In My Sobriety” μέσα από μια εντυπωσιακή & sexy εμφάνιση, σε ένα special ντουέτο με την number one Έλενα Παπαρίζου.

Όπως ήθελαν και οι πληροφορίες μας, λοιπόν, αναμένεται να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι ώστε να υποβληθεί η πρόταση της Minos EMI με τη Joanne στην ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο ogaegreece.com για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ