Ο good job nicky υποψήφιος για τη Eurovision 2022!

Φωτογραφία: Πάρις Ταβιτιάν / LIFO

Πριν λίγες ώρες μάθαμε μετά από μακρά αναμονή την πόλη που θα φιλοξενήσει τον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που είναι το Τορίνο… Παράλληλα κορυφώνεται η αγωνία για το ποιοι θα διεκδικήσουν την ελληνική εκπροσώπηση τον προσεχή Μάιο καθώς είμαστε στο παραπέντε της λήξεως της προθεσμίας που έχει θέση η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η Cobalt Music κατέθεσε σήμερα την πρότασή της στην ΕΡΤ για τη Eurovision 2022. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονταν από νωρίς ως ενδιαφερόμενοι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα ήταν ο 25χρονος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, good job nicky (Νικόλας Βαρθακούρης).

Ο ταλαντούχος, με ιδιαίτερο στυλ καλλιτέχνης αποτελεί την πρόταση της Cobalt Music και θα διεκδικήσει να βρεθεί στη σκηνή του Τορίνο με τα ελληνικά χρώματα με ένα τραγούδι σε σύνθεση του ίδιου και του αγαπημένου συνεργάτη και φίλου του, νεαρού συνθέτη Ερμή Γεραγίδη. Οι στίχοι φέρουν την υπογραφή του good job nicky. Το ύφος του τραγουδιού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι στο γνώριμο στυλ του Νικόλα, μια μπαλάντα με στοιχεία soundtrack. 

Λίγα λόγια για τον good job nicky

Ο Νικόλας Βαρθακούρης (good job nicky) είναι ο μικρότερος γιος του Γιάννης Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Έχοντας δεχθεί έντονες μουσικές επιρροές από το οικογενειακό του περιβάλλον, αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι σχεδόν κρυφά από την οικογένειά του (όπως αποκάλυψε ο ίδιος), αναπτύσσοντας ένα ιδιαίτερο στυλ και ακολουθώντας τη δική του πορεία. Χωρίς ίχνη ναρκισσισμού επέλεξε ένα ψευδώνυμο αντί το βαρύ οικογενειακό του όνομα και αμέσως ξεχώρισε με τις μελωδίες και την αισθητική του από τα τραγούδια “Fo Sho” και “Clouds” που κυκλοφόρησε με τη Cobalt Music. Το “January 8th” που υπογράφει και ο ίδιος στο στίχο και στη σύνθεση μαζί με τον φίλο του Ερμή Γεραγίδη αποτέλεσε ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία του καθώς γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Μέσα στις προσεχείς μέρες (ακόμα και ώρες) αναμένεται η κατάθεση και άλλων προτάσεων, κυρίως όσων έχουν ήδη προαναγγελθεί, όπως μας έχουν ενημερώσει.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!

 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία!
    Εξαιρετική μουσική πρόταση!

    Αν και τη χώρα μας οι eurofans τη συνδυάζουν με dance επιλογές, η μπαλάντα μπορεί να ταιριάξει αρκετά με τη συμμετοχή μας εφόσον είναι καλοδουλεμένη & άρτια (βλ. Γαλλία & Ελβετία ’21 ή νικήτρια Ολλανδία ’19 ).
    Βέβαια το στυλ/ύφος του θυμίζει Damiano -εννοώ δεν είναι mainstream- και μπορεί να υπάρξει (αρνητική) σύγκριση. Μπορεί όμως να κάνει τη διαφορά. Κι από την άλλη μετά από αρκετές συμμετοχές μπορεί να έχουμε άνδρα ερμηνευτή. ✌

  2. Νομιζω ενα αρτιο τραγουδι σαν το january 8th θα ειναι μια πολυ καλη εκπροσωπηση για την Ελλαδα. Πρεπει να ειναι καλοδουλεμενο. Ο good job nicky ειναι η καλυτερη επιλογη.

    • Οχι. Η Evangelia είναι ξαναχρησιμοποιημένη συνταγή πυ έχουμε κάνει ξανά και ξανά και ξανά και η Καλομοίρα είναι ξεκάθαρα όνομα (μόνο το ότι συνεργάζεται με τον Mohombi λέει πολλά) και σχεδόν ναθόλου τραγούδι.

  3. Βουλγαρία 2020 και 2021 στυλ, που ήταν τα αγαπημένα μου και τις δύο χρονιές, αλλά δεν άρεσε στο υπόλοιπο κοινό. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη θέση, θέλω πολύ να μας εκπροσωπήσει!

  4. Ωραιος καλλιτέχνης αλλά όχι για την Ελλάδα θά το δείτε και εσείς αν πηγενε με άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ναι θα είχε Τυχη καλή Τυχη πάντως οποιος και να συμμετέχει για την Ελλάδα μας 🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  5. Ο πιο σύγχρονος και ο πιο ταλαντούχος για το 2022. Εύχομαι να πάει με τραγούδι ανάλογο του January 8th που είναι αριστούργημα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ