Μήνυμα της Ελευθερίας Ελευθερίου προς τους ‘Ελληνες του εξωτερικού!

Το δικό της μήνυμα προς τους Έλληνες της ομογένειας που ζουν σε χώρες της Ευρώπης, στέλνει η φετινή μας εκπρόσωπος στην Eurovision Ελευθερία Ελευθερίου, ζητώντας να την υποστηρίξουν το βραδύ της Τρίτης κατά τον 1ο ημιτελικό και ελπίζοντας και στον τελικό του Σαββάτου.

[youtube id=”edA23GfsRkU” width=”600″ height=”350″]

Η ελληνική συμμετοχή χρειάζεται τη βοήθεια όλων των Ελλήνων που θα παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό σε κάποια άλλη διαγωνιζόμενη χώρα της Ευρώπης. Ακόμη κι παρακολουθήσουν τη μετάδοση από την ERT World ή το webtv της ΕΡΤ, θα πρέπει κατά τη διάρκεια της τηλεψηφοφορίας να συντονιστούν με τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας που βρίσκονται, ώστε να πληροφορηθούν τους τηλεφωνικούς αριθμούς με τους οποίους μπορούν να ψηφίσουν την Ελλάδα.

Άλλωστε το 50% του αποτελέσματος του διαγωνισμού το διαμορφώνουμε εμείς, οι τηλεθεατές.

Βασίλης Τερζόπουλος

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασφαλώς!Εγω θα ψηφίσω Ελλάδα,Ρουμανία,Βελγιο,δεν μπορω να ψηφίσω Κυπρο διοτι ειναι η χωρα μου! GOOD LUCK!

  2. Kalh epituxia sthn kouklara mas…ennoeite k sthn cyprus pou kathe xrono uposthrizw….pantws fetos tha psifiso italy teliko kai hungary semi-final…

  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!! ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

  4. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΗ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!

  5. poli kalai mprabo tis-ayto omos poume xalase itan oti rotisane tin italida tragoudistria an tis arese to eliniko komati kai eipe oute kan to 8imame….i psonara

    • ΜΑΝΟ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΨΩΝΙΑ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΤΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ!!!!ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΛΑ Η ΙΤΑΛΙΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

  6. Μετά την Έλενα και την Καλομοίρα, που και αυτές πήγαν στα 23 τους στο διαγωνισμό, η Ελευθερία είναι και αυτή απίστευτα επικοινωνιακή!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ